Címke: szélsőjobbReagálás a Jobbik mai gyűlöletbeszédére

Reagálás a Jobbik mai gyűlöletbeszédére

A Jobbik ma kiadott gyűlöletbeszéde láttán felmerül a gyanú, hogy már a szélsőjobboldali párt közleményeit is a Fidesz-székházban írják. Ez a Jobbik-indulókat játszó Kárpátia zenekar és Szaniszló Ferenc kormányzati kitüntetése, Papcsák Ferenc Jobbik-tüntetésen való részvétele, vagy a hétfői alkotmánybíró-választás után nem is volna meglepő.

2013-03-26 16:46

Farkas Flórián lemondott a romákról

Farkas Flórián lemondott a romákról

Az MSZP Roma Tagozata felháborítónak tartja, hogy az Országos Roma Önkormányzatnak évek óta nincs érdemi szava a hétköznapi rasszizmus, antiszemitizmus ellen. Farkas Flórián még az Antirasszista Világnapot sem találta méltónak arra, hogy legalább ekkor elítélje a hazai cigányságot ért megaláztatásokat, megbélyegezze azokat, akik aljas politikai számításból folyamatosan hirdetik ordas eszméiket.

2013-03-26 16:17

Az MSZP a Jobbiknak tett gesztusként értékeli Juhász Imre jelölését

Az MSZP a Jobbiknak tett gesztusként értékeli Juhász Imre jelölését
2013-03-25 16:00

A Fidesz-Jobbik-tengely

A Fidesz-Jobbik-tengely

Összenő, ami összetartozik. Balog Zoltán először kitüntet, majd magyarázkodik, végül könyörög a díjazottnak, adja vissza a kitüntetést. Balog ugyan elismerte, hibázott, amikor Szaniszló Ferencnek Táncsics-díjat adott, ám a keresztényi megbánás őszinteségét megkérdőjelezi, hogy közben egy kalap alá veszi őt azokkal, akik épp miatta adták vissza a díjukat.

2013-03-22 13:45

Cinikus, zavaros és önkényes Kövér javaslata a büntetésről

Cinikus, zavaros és önkényes Kövér javaslata a büntetésről
2013-03-21 14:51

Wallenberg öröksége: nem a neonácizmusra

Ember az embertelenségben" címmel nyílt kiállítás kedden Raoul Wallenberg születésének 100. évfordulója alkalmából Magyarország belgiumi nagykövetségén. A tárlat megnyitóján Kovács Iván Tamás magyar, Ulrika Sundberg svéd, Yaacov Jacques Révah izraeli nagykövet és a brüsszeli Európai Iskola igazgatója mondtak beszédet.

2012-12-05 06:30

Semmilyen intézményes kapcsolat nem lesz a Jobbikkal

Semmilyen intézményes kapcsolat nem lesz a Jobbikkal
2012-12-03 16:39

Orbán határolódjon el a Jobbiktól!

Orbán határolódjon el a Jobbiktól!

Ma reggel az adventi gyertyák közül az elsőt meggyújtottuk a gyerekekkel, s akkor beszélgettünk arról, nem véletlen, hogy most került sor erre a tüntetésre. A keresztény embereknek sokat jelent ez a nap. És számomra is fontos, hogy 7-8 évesen a gyerekek is megértsék, miért vagyunk mi itt.

2012-12-02 17:38 mesterhazy.hu/ATV/mszp.hu

Gárda báránybőrben?

Gárda báránybőrben?

A Jobbik továbbra sem hagy fel az illegális, félkatonai szervezetek megalakításával. Mivel legfelsőbb szinten is betiltották a fekete egyenruhás pártkatonák eszeveszett, mindenkiben félelmet keltő erődemonstrációit, újabb kiskapukat keresnek a gárda felélesztésére.

2012-12-01 11:56

Elég a szórakozásból!

Elég a szórakozásból!

Novák Előd eleget játszotta már a marketingfasisztát ahhoz, hogy jól meggazdagodjon belőle, ezért legfőbb ideje, hogy ő maga távozzon a közéletből. Még jobban tenné, ha kézen fogná Gyöngyösi Mártont és a többi parlamenti dísznácit, és együtt húznának el.

2012-11-29 12:55