Címke: Szent György napjaSzent György napjára

Szent György napjára
Sárkányölő Szent György napján köszöntjük a rendőrség állományát. Köszönjük, hogy a közismerten nehéz körülmények ellenére felesküdtek, és hazánk polgárainak biztonsága érdekében nap, mint nap vállalják e számos veszéllyel, lemondással és jogkorlátozással együtt járó hivatást.
2018-04-24 12:34 mszp.hu

Szent György napjára

Szent György napjára
Kívánjuk, hogy a mai nap a rendőrök számára az ünneplésről szóljon! Magyarország háláját és megbecsülését fejezi ki azoknak a nőknek és férfiaknak, akik hazánk polgárainak biztonsága érdekében nap mint nap vállalják a számos veszéllyel, lemondással és jogkorlátozással járó hivatást.
2016-04-24 11:09 mszp.hu

Szent György napjára

Szent György napjára

Sárkányölő Szent György napján köszöntjük a rendőrség állományát. Kívánjuk, hogy az egész éves embert próbáló szolgálat és a rengeteg túlóra után a mai nap a pihenésről szóljon a rend éber őrei számára!

2015-04-24 10:46 mszp.hu

Szent György napjára

Szent György napjára

Sárkányölő Szent György napján köszöntjük a rendőrség állományát. Köszönjük, hogy a közismerten nehéz körülmények ellenére felesküdtek, és hazánk polgárainak biztonsága érdekében nap, mint nap vállalják e számos veszéllyel, lemondással és jogkorlátozással együttjáró hivatást.

2014-04-24 09:33 mszp.hu