Címke: szociális dolgozókOrbán a nélkülözők zsebéből lopja a legtöbbet

Orbán a nélkülözők zsebéből lopja a legtöbbet
A Fidesz ellopta a szociális dolgozók bérpótlékát, és 90 millió forintot egy bicikliversenyre költött belőle. Ez gyomorfogató gyalázat! Ezek után jó érzésű ember nem szavaz a Fideszre!
2017-08-24 13:28 mszp.hu

Azonnali fizetésemelést az egészségügyi és szociális dolgozóknak!

Azonnali fizetésemelést az egészségügyi és szociális dolgozóknak!
Egy frissen végzett ápoló ma átlagosan 115 ezer forint fizetésre számíthat, Északkelet-Magyarországon azonban van, aki csak 75 ezer forintot vihet haza. Nem csoda, hogy az itt végző ápolók 70 százalékának tavaly már a bizonyítványosztás előtt megvolt a külföldi munkalehetősége. Az MSZP szerint minden magyar közalkalmazottnak jár az 50%-os azonnali fizetésemelés, beleértve az egészségügyi és szociális szféra összes dolgozóját is!
2015-10-09 14:49 mszp.hu

Ilyen fizetésért nem számonkérhető a munka minősége

Ilyen fizetésért nem számonkérhető a munka minősége
7 éve nincs béremelés a szociális szakmában, óriási a szakemberhiány, borzasztóan nagy pályaelhagyás és nincs normális előmeneteli rendszer. Ehhez képes a kormány folyamatosan a szociális szféra életpálya modellje mögé bújik, csakhogy az soha nem készül el.
2015-10-09 14:06 mszp.hu

A Fidesz becsapta a szociális dolgozókat is

A Fidesz becsapta a szociális dolgozókat is

Átverés volt a szociális életpályamodell és a szociális dolgozók jövő évi béremelésére vonatkozó 20 milliárdos fideszes kampányígéret is. A Fidesz-kormány által benyújtott 2015-ös költségvetésben ugyanis nyoma sincs például a bölcsődei dolgozók jövő évi fizetésemelésére ígért összegnek.

2014-11-10 16:50 mszp.hu