Címke: tapolcai választásReagálás Gulyás Gergely tájékoztatójára: Ajka, Sümeg és Tapolca lakói nem kérnek a fideszes brókerkormány képviselőjéből, és az őt segítő Jobbikból!

Reagálás Gulyás Gergely tájékoztatójára: Ajka, Sümeg és Tapolca lakói nem kérnek a fideszes brókerkormány képviselőjéből, és az őt segítő Jobbikból!

Az emberek pénzét eltőzsdéző fideszes brókerkormány most a Tapolcán, Ajkán és Sümegen élőket próbálja becsapni. Kétségbeesett hazudozás helyett Gulyás Gergely inkább arra válaszoljon, miért fúrta meg az MSZP-nek azt a törvényjavaslatát, hogy a károsultak rendkívüli és azonnali teljes kártalanítást kaphassanak? Orbán Viktor miért árulta el az embereket, miért csak a kormány pénzét menekítette? Miért tőzsdéztek el több százmillió forint közpénzt a Quaestorban? A Fidesz és a Jobbik miért hagyta, hogy a brókerház vezetője 17 napig szabadon eltüntethesse a bizonyítékokat és a teljes vagyonát?

2015-04-03 15:42 mszp.hu

Pad Ferenc a baloldal képviselőjelöltje - a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció közös közleménye

Pad Ferenc a baloldal képviselőjelöltje - a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció közös közleménye

Pad Ferenc közlekedésmérnököt, mint közös jelöltet indítja Veszprém megye 3. számú választókerületében az áprilisi időközi országgyűlési választáson a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció. 

2015-02-14 20:09 mszp.hu

Tapolcai választás – válasz az LMP közleményére

Tapolcai választás – válasz az LMP közleményére

Az MSZP a tapolcai választásra olyan jelöltet ajánl partnerei figyelmébe, aki sikeresen szállhat versenybe, és aki eddigi életútja alapján méltó a térségben élők képviseletére. Ezt a javaslatot elküldtük az összes, tavasszal velünk együttműködő partnerünknek. Az LMP eddig elutasította az együttműködést, ezért velük valóban nem osztottuk meg a terveinket. Bármikor szívesen látjuk az LMP-t, előbb azonban el kell dönteniük, hogy meddig tartják versenyben a veszprémi jelöltjüket, aki egyébként esélytelen, és csak a Fidesz malmára hajtja a vizet.

2015-02-12 12:29 mszp.hu