Címke: terror

A terrorizmusért a terroristák felelnek - Országgyűlés

A közös európai határrendészet, a közös haderő és a közös európai hírszerzési ügynökség létrehozásának követelése, mentőállomások fejlesztése, energetikai korszerűsítés, szünidei étkeztetés, szennyvízmaffia, a Szajol-Püspökladány vasútvonal és szociális katasztrófa Zala megyében. Ülésezett a parlament.
2015-11-16 20:06 MTI/mszp.hu

A Societas megrendülten szembesült a tegnapi franciaországi támadásokkal

A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom mélységesen elítéli a tegnap esti, párizsi terrortámadást és részvétét fejezi ki valamennyi áldozat hozzátartozójának, valamint a francia népnek.
2015-11-14 18:25 mszp.hu

Főhajtás a Francia Nagykövetség előtt

Az MSZP Választmánya mécseseket gyújtott a Francia Nagykövetség előtt, és főhajtással fejezte ki szolidaritását a párizsi merényletek áldozatainak hozzátartozóival és a francia néppel.
2015-11-14 15:55 mszp.hu

Emlékezés a párizsi terror áldozataira

Mély megdöbbenéssel értesültünk a Párizst ért szörnyű terrortámadásról. Őszinte részvétünket fejezzük ki az áldozatok hozzátartozóinak, a több száz sérültnek pedig mielőbbi felépülést kívánunk.
2015-11-14 08:40 mszp.hu

Az MSZP álláspontja az Iszlám Állam elleni fellépésről

Az MSZP mindig elkötelezetten támogatta a terrorizmus elleni harcot, valamint a demokratikus államok közösségének nemzetközi béke és biztonság megteremtését célzó erőfeszítéseit.

2015-04-14 11:02 mszp.hu

EP-képviselői nyíltlevél-sorozat Magyarország polgáraihoz (24.)

Hol voltatok a romagyilkosság idején?!; avagy háromezer-nyolcszáz órával Orbán tusványosi beszéde után

2015-01-18 11:22 mszp.hu
«12»