Címke: TiszavasváriVálasztási csalás gyanúja Tiszavasváriban

Választási csalás gyanúja Tiszavasváriban

Tiszavasváriban a mai nap során az MSZP tiszavasvári tagjai több jogsértésre utaló jelet érzékeltek. A hajnali órákban a település több pontján szervezett választói mozgósításra lettek figyelmesek, amely keretében úgy tűnt, alkoholos italosztásra is sor került.

2012-10-28 19:01

Mi zajlik Tiszavasváriban?

A Tiszavasváriban jelenleg is zajló időközi önkormányzati választás kapcsán jogsértések gyanúja merült fel, amelyekkel kapcsolatban a helyi választási bizottsághoz több kifogás is érkezett. A kampánycsend lejárta után az ügyekről részletes tájékoztatást adunk.


 

2012-10-28 18:15

Újraírhatja Tiszavasvári a sorsát!

Újraírhatja Tiszavasvári a sorsát!

„Dönts okosan az időközi választáson!” - ezzel a felszólítással hívta játékra a tiszavasvári szavazókat az MSZP polgármesterjelöltje a tegnapi kampányzáró rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón. A tét nagy, mondta Tímári Istvánné, a szavazóknak arról kell dönteniük a hétvégén, hogy félelemben vagy anélkül, szabadon kívánnak a jövőben élni.

2012-10-26 09:40

Az MSZP vállalja önmagát a tiszavasvári választók előtt

Az MSZP vállalja önmagát a tiszavasvári választók előtt

Az MSZP vállalja önmagát a tiszavasvári választók előtt, helyi programjában pedig a rendre, a biztonságra és a nyugalomra épít - jelentette ki Mesterházy Attila pártelnök csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városban.

2012-10-25 19:20 MTI/mszp.hu