Címke: titkosszolgálatTámogatjuk „az európai FBI” létrehozására vonatkozó javaslatot

Támogatjuk „az európai FBI” létrehozására vonatkozó javaslatot
Az MSZP üdvözli a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencia elnökének, Wolfgang Ischingernek javaslatát az Európai Unió biztonságpolitikai unióvá alakításáról és egy „európai FBI” létrehozásáról.
2017-01-12 11:03 mszp.hu

Matolcsy György nem sokáig leplezheti bűnös titkait

Matolcsy György nem sokáig leplezheti bűnös titkait
Nagyon félhet Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, ha az eddig beszerzett 112 darab pisztoly, 200 ezer lőszer és külön magánhadsereg mellett most már saját terrorelhárítókat és hírszerzőket is alkalmaz. A baj csak az, hogy Magyarország bankját ez sem védi meg a kirablástól, mert a pénzintézet páncélszekrényeiből nem álarcos rablók viszik a nép vagyonát.
2016-08-08 12:45 mszp.hu

Kampányeszközzé silányították a titkosszolgálatot

Kampányeszközzé silányították a titkosszolgálatot

Most, 2014-ben, alig egy hónappal a választások előtt az Alkotmányvédelmi Hivatal közzétett két titkosszolgálati jelentést az őszödi beszéd kiszivárogtatásának vizsgálatáról, pedig 2011-ben, amikor az MSZP elnökeként kértem ezeket az információkat, a Belügyminisztérium közleményében még úgy válaszolt: „Ezen, a mára csak az MSZP-t érintő vitán a magyar nép már túltette magát. (...) A Belügyminisztérium nem hajlandó részt venni egyetlen párt belső harcában sem.”

2014-02-22 12:15 mszp.hu

Tisztázzák, mi folyik a titkosszolgálatoknál!

Tisztázzák, mi folyik a titkosszolgálatoknál!

Az MSZP kezdeményezi, hogy a honvédelmi miniszter és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat (KNBSZ) vezetője tisztázza a tárcavezető állítólagos megfigyelésével kapcsolatos ügyet - közölte az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista tagja hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2013-07-15 12:26 MTI/mszp.hu