Címke: trafikmutyiNem léphetünk át következmények nélkül a Fidesz utáni új köztársaságba

Nem léphetünk át következmények nélkül a Fidesz utáni új köztársaságba
Trafikmutyi, földeladás, maffia – zajlik az antikorrupciós vitanap a Parlamentben.
2015-11-23 18:06 mszp.hu

Egy vita margójára

Egy vita margójára
A mai vitával kapcsolatban meg kell, hogy jegyezzük: egészen megmosolyogtató, amikor az a Fidesz hivatkozik a politikai korrektségre, amely az elmúlt öt évben csak az önös érdekeit és saját barátait szolgálta ki döntéseivel. Így vették el az emberektől a magánynyugdíj-megtakarításaikat, így verték szét a takarékszövetkezeteket, és így nyúlták le a trafikokat.
2015-11-05 18:47 mszp.hu

Egyéves a trafikmutyi, hozzák nyilvánosságra a dokumentumokat!

Egyéves a trafikmutyi, hozzák nyilvánosságra a dokumentumokat!

Az MSZP a trafikmutyi egyéves évfordulója alkalmából elvárja, hogy a kormány minden, a trafikpályázatokkal kapcsolatos dokumentumot azonnal hozzon nyilvánosságra!

2014-07-01 17:40 mszp.hu

A trafiktörvény úgy rossz, ahogy van

A trafiktörvény úgy rossz, ahogy van

Benzinkutak és hipermarketek közelében már nem lehet cigarettát árulni, de az iskolák környékén továbbra is működhetnek a dohányboltok. Ez is arról árulkodik, a trafiktörvény igazi célja valójában nem „a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorítása”, hanem a dohánypiac lenyúlása és a fideszes haverok zsebének megtömése.

2014-06-06 13:09 mszp.hu

Mesterházy megüzente

Mesterházy megüzente

A kormányváltás után liberalizálni fogjuk a dohánypiacot, helyreállítjuk a régi rendet – üzente Mesterházy Attila Szekszárdról, a trafikmutyi fővárosából csütörtök délután.

2014-03-21 01:14 mszp.hu

Hiába tagadják: itt a fideszes szeszmutyi!

Hiába tagadják: itt a fideszes szeszmutyi!

Lebukott a Fidesz! Kiszivárgott: ha ők maradnának hatalmon, a trafikmutyi mintájára lenyúlnák a teljes szeszpiacot is! A nemzeti dohányboltok után nemzeti italboltokat akar a fideszes hatalom.

 

2014-03-19 14:57 mszp.hu

Nyilvánossá kell tenni a trafikmutyi pályázatait!

Nyilvánossá kell tenni a trafikmutyi pályázatait!

A napokban nyert pert egy egykori trafiktulajdonos a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal szemben. A minisztériumot arra kötelezték, hogy adja ki a nyertes pályázatok pontonkénti értékelését. Ezen felül meg kell neveznie, kik voltak a bírálóbizottság tagjai is.

2014-01-23 15:08 mszp.hu

Még mindig átláthatatlan a trafikmutyi

Még mindig átláthatatlan a trafikmutyi

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium beismerte, hogy van takargatnivalója a trafik pályázatokkal kapcsolatban. Kedden egy a kormany.hu-ra feltett dokumentumból kiderült, a minisztérium megbízási szerződést kötött egy ügyvédi irodával, hogy a minisztériumot képviselje az ellene indított dohánykoncesszió átengedésével kapcsolatos közérdekű adat igénylési perekben.

2014-01-09 16:34

Trafikmutyi 2.0

Trafikmutyi 2.0

A trafikmutyi keretében az Orbán-kormány 2013-ban közel 40 ezer korábbi tisztességes trafikost semmizett ki és felvirágoztatta a feketepiacot. A nagy dohányt már lenyúlták, ám a maradékot sem hagyják „veszni”: a ma meghirdetett újabb dohány-kiskereskedelmi koncessziós pályázat a trafikmutyi 2.0-ás változata lesz.

2013-12-18 13:39

Nem cáfolják: összeért a tanya- és a trafikmutyi

Nem cáfolják: összeért a tanya- és a trafikmutyi

Beszédes a Fazekas Sándor vezette Vidékfejlesztési Minisztérium válasza arra sajtótájékoztatóra, amelyet a Fidesz tanya- és a trafikmutyijának összefonódásáról tartottam. Beszédes, hogy semmit nem tudnak cáfolni az általam elmondottakból.

2013-11-28 16:58
«123456...»