Címke: útfelújításKátyút avatott Török Zsolt

Kátyút avatott Török Zsolt

A térség útjainak kifogásolható állapotáról már Bányai Gábor a térség (FIDESZ-KDNP) országgyűlési képviselőjelöltje is beszélt januárban. Ellenfele csütörtökön ettől tovább ment. Török Zsolt  a Petőfi utcán az egyik legnagyobb kátyúba virágot is ültetett.

2014-03-02 07:32 halas info

Megyei közgyűlés

Megyei közgyűlés

Veres János a megyei közúthálózat felújításával kapcsolatban tett napirend előtti felszólalást a mai megyei közgyűlésen. Felvetette, hiába készítette el a szakmai javaslatokat a közútkezelő, az útügyi biztos, aki megyénkben is fideszes politikus, nem szakmai, hanem politikai döntést hozott.

2014-02-20 15:06 mszp.hu

Járhatatlanok maradnak Heves megyei útjai

Járhatatlanok maradnak Heves megyei útjai

Mint ismert, a Fidesz-KDNP-kormány mintegy 64 kilométer út felújítását irányozta elő Heves megyében a négy éves ciklus időtartamára. Ebből a tevékenységből, illetve ennek hiányából a kormánypárti politikusok lobbyereje, hatékonysága is lemérhető.

2014-01-10 15:29

Virtuális utak Sopron körül

Virtuális utak Sopron körül

Sopronban járt a Fejlesztési Minisztérium egyik államtitkára, akinek a szavaiból kiderült, még tíz év kell az M85-ös gyorsforgalmi út elkészüléséhez.

2013-11-22 12:21

Zárt ünneplés

Zárt ünneplés

Az MSZP kormányzó pártként mindig meghívta az ellenzéki országgyűlési képviselőket is az ilyen jellegű átadásokra, hiszen közpénzből közjó létesült.

2013-10-04 12:02

Heves megyében nem jut pénz az útfelújításokra

Heves megyében nem jut pénz az útfelújításokra

Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter szerint nem kerül sor az összes Heves megyében indokolt útfelújítási munka elvégzésére.  A felújításokra EU-s forrásokat használnak fel, amelynek igen hosszú az átfutása – áll az indoklásban.

2013-02-22 12:04

Reagálás a mosonmagyaróvári polgármester cikkére

Reagálás a mosonmagyaróvári polgármester cikkére

A Magyar Szocialista Párt Mosonmagyaróvár és Környéke szervezete, valamint a Demokratikus Összefogással Mosonmagyaróvárért civil mozgalom reagálása Dr. Nagy István polgármester január 11-én, pénteken, a Kisalföld mosonmagyaróvári oldalán megjelent  “Elég volt a jogtalan kritikákból” cikkére.

2013-01-14 09:25

Rakparti útépítés: felelőst keresne a Magyar Szocialista Párt

Rakparti útépítés: felelőst keresne a Magyar Szocialista Párt

"Ha a mellvéd folytatódott volna, akkor minden valószínűség szerint egy ekkora vízszintemelkedés miatt nem kellett volna lezárni a rakparti utat" - szól a győri MSZP közleménye.

2013-01-11 14:55 kisalfold.hu