Címke: választásAggályos, hogy a választás napján lakcímkártyához juthatnak határon túliak

Aggályos, hogy a választás napján lakcímkártyához juthatnak határon túliak

Az ötpárti ellenzéki szövetség szerint választási csalásokra ad lehetőséget, hogy a választás napján is nyitva tartanak az okmányirodák.

2014-03-28 15:38 MTI/mszp.hu

8 ígéret

8 ígéret
2014-03-28 09:33

Negatív és elutasító a kormánypárt

Negatív és elutasító a kormánypárt

A kormánypárt elutasító magatartásáról, a vitára való kihívás fontosságáról és a választókerületi specifikumokról tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Gyöngyösön dr. Sós Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő, és Fodor Gábor a Liberálisok elnöke.

2014-03-28 08:55 mszp.hu

Nem engedjük, hogy éket verjenek közénk és szövetségeseink közé

Nem engedjük, hogy éket verjenek közénk és szövetségeseink közé

Az MSZP nem engedi, hogy éket verjenek közé és szövetségesei közé - jelentette ki Szanyi Tibor, a szocialisták európai parlamenti listavezetője csütörtökön sajtótájékoztatón.

2014-03-27 16:15 MTI/mszp.hu

Szegfű és Rózsa

Szegfű és Rózsa

A Jász-Nagykun-Szolnok megye szívében fekvő Törökszentmiklós első ránézésre békés, már-már poros mezővárosnak látszik, ám ez csak a látszat. A húszezres település egyrészt olyan tiptop kulturális központtal rendelkezik, hogy még a villanyt is lekapcsoltuk magunk után a mosdóban, másrészt a bejárati ajtaját borító plakát szerint április 4-e a Magyar Kard Napja lesz Törökszentmiklóson.

2014-03-26 12:45 mszp.hu

Mesterházy kormányt váltott

Mesterházy kormányt váltott

Szabolcsban már megtörtént a kormányváltás. Az ellenzéki erők miniszterelnök-jelöltje kedden még csak egy farmlátogatáson került kormányzati pozícióba, ugyanakkor több mezőgazdasági szakértelemről tett tanúbizonyságot, mint a vidékfejlesztési minisztérium államtitkára. Fotók!

2014-03-25 16:25 mszp.hu

Nem lesz tiszta a választás?

Nem lesz tiszta a választás?

A Fidesz-KDNP kétharmados többségét kihasználva, társadalmi vita és az ellenzék bevonása nélkül, a jogalkotási törvény megkerülésével, egyéni képviselői indítványok formájában fogadott el alapvető törvényeket, köztük az új alaptörvényt, és az új választások jogi hátterét, majd számtalanszor módosította ezeket. Az egyéni választókerületek határait pedig átláthatatlan módon, a kormánypárt érdekeinek figyelembevételével alakították át – derült ki az EBESZ választási megfigyelőinek kedden nyilvánosságra hozott időközi jelentéséből.

2014-03-25 14:50 mszp.hu

Ricse, Ricse

Ricse, Ricse

Ricse különben takaros kis település lenne BAZ megye legkeletibb csücskében, csak ne közúton kellene megközelíteni. A szocialista Vécsi István által vezetett nagyközség az ország leghátrányosabb helyzetű kistérségeinek egyikében fekszik, így a környékbeli úthálózatra még a borzasztó kifejezés sem túl erős.

2014-03-25 14:31 mszp.hu

Szürkület

Szürkület

A szürkület csillagászati fogalom, a nappal és az éjszaka közötti átmenetet jelenti. Megkülönböztetünk reggeli és esti szürkületet. Az előbbit a köznyelvben hajnalnak vagy pirkadatnak, az utóbbit esthajnalnak vagy alkonyatnak nevezik.

2014-03-25 09:27 mszp.hu

Keleten a helyzet…

Keleten a helyzet…

…változatlanul rossz. Sőt, Ózdon és Kazincbarcikán az élet még rosszabb, mint 4 éve. Mesterházy Attila és országjáró csapata hazánk talán leghátrányosabb helyzetű térségében járt.

2014-03-24 17:39 mszp.hu
«...234567»