Címke: választás2018"Botka Lászlóval szívesen küzdök egy igazságos Magyarországért"

"Botka Lászlóval szívesen küzdök egy igazságos Magyarországért"
Botka László a baloldali értelmiséggel kezdett párbeszédet Szegeden - foglalhatnánk össze a találkozót, amelyet az MSZP miniszterelnök-jelöltje szervezett szombat délutánra. Az eseményen Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje is hitet tett a megújuló baloldali politika, valamint a Botkával való partnerség mellett. ( A címben idézett mondatot Zugló polgármestere, a Párbeszéd társelnöke mondta.)
2017-08-26 20:27 Népszava

Botka László bemutatta az MSZP makói képviselőjelöltjét

Botka László bemutatta az MSZP makói képviselőjelöltjét
Botka László Makón bemutatta az MSZP egyéni választókerületi jelöltjét, a párton kívüli Rója Istvánt, aki 22 éven át vezette a József Attila Gimnáziumot a városban. A képviselőjelölt egyike azoknak a pedagógusoknak, akik szakmai ellenvéleményt fogalmaztak meg a fideszes oktatáspolitikával szemben. A gyermekeink jövőjéért való kiállását a Fidesz megtorolta, igazgatói pályázatát a minisztérium indoklás nélkül elutasította.
2017-08-21 20:59 vtvszeged.hu/mszp.hu

Az elnökség és a választmány is támogatja Botka László miniszterelnök-jelöltségét

Az elnökség és a választmány is támogatja Botka László miniszterelnök-jelöltségét
Pártunk elnöksége és választmánya is egyhangúlag támogatta szombaton, hogy Botka László szegedi polgármester legyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje - jelentette be a két testület vezetője Budapesten sajtótájékoztatón.
2017-05-20 15:34 MTI/mszp.hu

Arányos választási rendszert!

Arányos választási rendszert!
A mai magyar választási rendszer szélsőségesen többségi, aránytalan és megalkotói újraválasztásának érdekeit szolgálja; korlátozza a pártok közötti szabad versenyt, ezáltal a demokrácia önmegújuló képességét - jelentette ki Molnár Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője.
2016-11-24 15:04 mszp.hu