Címke: vállalkozásokTovábbi költségekkel terhelik az önkormányzatokat és vállalkozásokat!

További költségekkel terhelik az önkormányzatokat és vállalkozásokat!
A napokban szembesült újabb ” zsebbenyúlós” tényekkel a vállalkozó világ és az önkormányzatok. A TIGÁZ behajtási csekkeket küld ki (40 Euronak megfelelő) 12.000 forint plusz teherként, azoknak is, akik akár két nap fizetési csúszással teljesítik pénzügyileg számlájukat. Ezekkel a szavakkal nyitotta meg tegnapi sajtótájékoztatóját Halmi József, megyei alelnök.
2016-06-09 09:25 mszp.hu

2014 a kormányváltás miatt reményteli a cégek számára

2014 a kormányváltás miatt reményteli a cégek számára

Hazudik Puskás Imre, a költségvetési bizottság alelnöke, amikor azt hajtogatja, hogy 2014 a vállalkozások számára reményteli év lesz. Az Opten céginformációs szolgáltató adatai szerint ugyanis az idei év első két hónapjában 39 százalékkal több vállalkozás szűnt meg, mint tavaly ilyenkor. Ehhez az Orbán-kormány dilettáns gazdaságpolitikája kellett, amely eladósította vagy bezárásra késztette a vállalkozásokat, tönkretette a banki hitelezést és megszüntette a beruházási kedvet.

2014-03-13 12:40 mszp.hu

Gazdasági növekedést fogunk teremteni együtt a hazai vállalkozásokkal

Gazdasági növekedést fogunk teremteni együtt a hazai vállalkozásokkal

Az összefogás vállalkozások fejlesztésére irányuló vállalásait ismertette szerdán dr. Veres János a megye sajtónyilvánossága előtt.

2014-02-26 13:51 mszp.hu

Esélyt a csabai vállalkozásoknak!

Esélyt a csabai vállalkozásoknak!

A két új békéscsabai szállodára elnyert pályázati pénzek is mutatják, hogy békéscsabai vállalkozások is tudnak sikeres pályázatokat készíteni, és ki tudják használni a kínálkozó alkalmakat elképzeléseik megvalósítására.

2012-11-07 15:52