Címke: vállalkozókA vállalkozásokat segítő módosító javaslatokat nyújt be az MSZP

A vállalkozásokat segítő módosító javaslatokat nyújt be az MSZP

Elsősorban a kis- és középvállalkozásokat, valamint az alacsony keresetű munkavállalók segítését szolgáló módosító indítványokat nyújt be az MSZP a jövő évi költségvetési és adótörvények javaslatához - mondta Burány Sándor, a párt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

 

2015-05-16 14:13 MTI/mszp.hu

Egyeztetés a vállalkozókkal

Egyeztetés a vállalkozókkal

Az MSZP kedden a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) vezetőivel egyeztette a baloldal tavaly ősszel bemutatott Gazdasági Kilábalási Koncepcióját. A szocialista tárgyalódelegációt Mesterházy Attila vezette, tagjai pedig Kákosy Csaba gazdaságpolitikai szakpolitikus, valamint Tóth Csaba, az MSZP kkv kabinetvezetője voltak.

2013-04-23 14:31

Mesterházy Attila a Magyar Kereskedelmi és Iparkamaránál

Mesterházy Attila a Magyar Kereskedelmi és Iparkamaránál

Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető tájékoztatta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ügyvezető testületét a Magyar Szocialista Párt gazdaságpolitikai programjáról.

2013-03-22 16:06

Bátorítsuk a fiatal vállalkozókat!

Bátorítsuk a fiatal vállalkozókat!

Az Európai Bizottság az egységes piac fennállásának huszadik évfordulója alkalmából beszélgetést szervezett a női vállalkozók oktatásában rejlő lehetőségekről. A közel hétszáz hallgató előtt zajló rendezvényen dr. Gurmai Zita, az Európai Szocialisták Pártja Nőszervezetének újraválasztott vezetője elnökölt.

2012-10-18 08:50