Címke: vizsgálatMSZP-álláspont az OLAF-jelentés nyilvánosságra hozataláról

MSZP-álláspont az OLAF-jelentés nyilvánosságra hozataláról
Üdvözöljük, hogy követelésünknek megfelelően a kormány az átláthatóságot, a nyilvánosságot választotta az OLAF-jelentéssel kapcsolatban. Ugyanakkor reméljük, hogy a most nyilvánosságra hozott dokumentum az eredeti, nem manipulált verziója a jelentésnek.
2017-02-03 13:40 mszp.hu

Rogánnak több a kiadása, mint a fizetése

Rogánnak több a kiadása, mint a fizetése

Még egy tál bableves sem kerülhetne a Rogán család asztalára, ha a Fidesz frakcióvezetője (és az V. kerület polgármestere) a vagyonnyilatkozata szerinti fizetéséből állja 240 négyzetméteres budai luxuslakása kiadásait és egyéb költségeit. Mindezt Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke tette közzé Budapest V. kerületi önkormányzata előtti sajtótájékoztatóján, melyet Kerék-Bárczy Szabolccsal, a kormányváltók helyi képviselőjelöltjével tartott. A két politikus bejelentette: vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Rogánnal szemben az Országgyűlés Mentelmi bizottságnál.

2014-04-01 16:16 mszp.hu

Meg kell állítani a vidék kifosztását!

Meg kell állítani a vidék kifosztását!
2014-03-01 12:40

Valódi vizsgálatot a miskolci koraszülöttek haláleseteivel kapcsolatban!

Valódi vizsgálatot a miskolci koraszülöttek haláleseteivel kapcsolatban!

Az egészségügyért felelős államtitkárság közzétette a miskolci koraszülöttek haláleseteivel kapcsolatos vizsgálatának eredményét. Több mint két hónap maszatolás után csupán azt sikerült kideríteniük, hogy személyében senki sem tehető felelőssé a tragédiáért.

2013-10-28 12:07

"Földmutyi Borsod megyében is"

2012-04-16 14:38