Címke: Völner PálTisztázza a Fidesz-kormány, mire készül október másodika után!

Tisztázza a Fidesz-kormány, mire készül október másodika után!
Völner Pál, az igazságügyi minisztérium államtitkára a sajtóban megjelent hírek szerint személyesen biztosította az Európai Bizottságot, hogy az október 2-i népszavazás után a parlament nem alkot törvényt a kötelező kvóta elutasításáról. Ideje, hogy a Fidesz-kormány tisztázza, mire készül október másodika után! Valóban csak kampánytrükk az egész, a „ne azt nézzék, amit mondok, hanem azt, amit teszek” orbáni szemfényvesztés?
2016-08-29 12:24 mszp.hu

A Fidesz külföldön elismeri, hogy hazudik a kvótákról

A Fidesz külföldön elismeri, hogy hazudik a kvótákról
A magyar kormányfő itthon lázít Brüsszel ellen és az EU-ból való kilépést előkészítő kvótanépszavazás mellett kampányol, majd amikor külföldre megy, a közös megoldások mellett érvel, és az is kiderül, hogy kvótaügyben valójában csak hazudnak a magyar közvéleménynek.
2016-08-26 15:54 mszp.hu

„A kormány nem támogatja”

„A kormány nem támogatja”
Ezzel az egyetlen mondattal söpör le minden ellenzéki érvet a Fidesz, nem csak a Questor-károsultak esetében, hanem más ügyekben is.
2016-06-09 12:50 mszp.hu

Mikor lesz új 10-es út?

Mikor lesz új 10-es út?

A 10-es út példája jól szimbolizálja az Orbán-kormány fejlesztési politikáját. Ígérünk, visszaveszünk, aztán megint ígérünk, de ha lehet minél távolabbi időpontra, hátha addig történik valami. Az ott élőknek azonban az új út hiánya miatt minden nap egy kínszenvedés.

2013-01-13 12:16