Gyere velünk!

Mindenkinek jár a jó élet, a normális fizetés, a tisztességes boldogulás.

GYERE VELÜNK!Te is élhetnél jobban, ha a normális kormány tisztességesen vezetné ezt az országot.

Magyarországot ma olyan szűk elit vezeti, aki elvesz mindenkitől és odaadja nagyon kevés embernek. Palotákat, kastélyokat, sportautókat gyűjtenek a kormányközeli arisztokrácia emberei, de ezt nem saját tehetségükkel érték el, hanem minden magyar adóforintjainak megcsapolásával teszik. A chipsadó, az élelmiszerboltokra kivetett extra adók, a bankkártyás pénzfelvételre kivetett különadók: csak a jéghegy csúcsa. Beszedik és jegybankelnökök gyerekeinek haverjai költik milliós alufelnikre. Tűrjük?!

Sok munkát kell elvégeznünk, hogy azokat a milliókat, akiket hamis propagandával vesznek körül kiszabadíthassuk mentális börtönükből, amit a saját adóforintjaikból építettek nekik.

Ehhez közösség kell és hit. Ha itt vagy, ezen az oldalon, jó eséllyel te is keresed az utat, hogyan tehetjük a legtöbbet az elnyomás ellen. Keressük együtt az utat!

Csatlakozz hozzánk, keress minket, segíts nekünk hálózatba szerveződni, hogy közös erővel kimenthessük a foglyul ejtett magyarokat, honfitársainkat, ismerőseinket, jobb sorsra érdemes magyarok millióit!

Van egy adományozóoldalunk is, ha módodban áll anyagilag is támogatni küzdelmünket ITT megteheted!

Csatlakozom, mint...

A Magyar Szocialista Párt aktivistái meggyőződésük alapján, képességeikhez és lehetőségeikhez mérten segítik a párt munkáját. Támogatják a párt kampányait és jelöltjeit, részt vesznek közösségi életében. Aktivistáinktól csak a kapcsolattartáshoz feltétlenül szükséges adatok megadását kérjük az adatkezelési tájékoztatónak megfelelően.

Csatlakozz az MSZP csapatához!


 Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Azért dolgozunk, hogy mindenki esélyt kapjon a tanulásra, a tudásra, szabadsága kiteljesítésére, a jó és hasznos életre. A jövő azoknak a kezében van, akik velünk együtt hisznek egy jobb, befogadó, igazságos, fenntarthatóan fejlődő Magyarország víziójában.

Az MSZP ilyen közösség. Olyan országot akarunk, ahol mindenki tanulhat és fejlődhet, mindenki meg tud élni és tovább tud lépni az életében, függetlenül attól, hogy hol született, hogy milyen színű a bőre, kire szavaz, milyen vallást követ, vagy milyen a nemi identitása. Alapelveinkről és céljainkról itt olvashatsz bővebben.

Gyere közénk, dolgozzunk együtt egy jobb Magyarországért!

Az alábbi adatlap kitöltése és elküldése után jelentkezésed megérkezik hozzánk, amit eljuttatunk helyi szervezetünkhöz, akik megkeresnek téged.

Köszöntünk közösségünkben!


 Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.