Király József

Király JózsefBAC02 választókörzet   

Király Józsefet indítja Kecskemét képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az önkormányzati választáson elért ellenzéki győzelmek is azt bizonyítják, hogy az ellenzéki pártok együttműködésével és a megfelelő jelöltekkel a Fidesz legyőzhető. A jövő évi választásra a teljes körű ellenzéki együttműködés feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Bács-Kiskun megye 2-es számú választókerületében Király Józsefet, az MSZP kecskeméti önkormányzati képviselőjét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Király József a 2019-es önkormányzati választáson már egyéni választókörzetben kiérdemelte a választók bizalmát, és meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően az ellenzéki pártok jelöltjeként, ezúttal az országgyűlési választáson ismét sikeres kihívója lesz a Fidesznek, a kecskeméti központú körzetben.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

[email protected] | +36 76 504 141


Segítenél? Számítunk rád!
Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.« vissza a jelöltek listájához
Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti űrlapon megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény („Info törvény”, 2011. évi CXII.) valamint a 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet („GDPR rendelet”) előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1114 Budapest Villányi út 11-13.) kezelje. Telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az adatvé[email protected] email címen, vagy a 06-1-222-6797 telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok. (NAIH: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, tel: +3613911400, fax: +3613911410, ugyfelszolgalat@naih.hu)