Borsik Viktor

Borsik ViktorCSO03 választókörzet   

Borsik Viktor vagyok, tősgyökeres kisteleki lokálpatrióta, joghallgató, a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje Csongrád-Csanád megye 03. számú egyéni választókerületében. Vidéki életmódban, munkában nevelkedtem. A kertet, földet mindig művelni kellett, dolgoztam szalag mellett és gyorsétteremben is. Jelenleg a Momentum ifjúsági tagozatának elnökségi és a Szegedi Vízmű igazgatósági tagjaként tevékenykedem. Azért indulok az előválasztáson, hogy a térségnek végre ne ura egyen, hanem egy valódi képviselője, aki a helyiekért dolgozik!

Ne kelljen elmenni, érdemes legyen hazajönni!

Fiatalként első kézből tapasztalom milyen nehéz itt elkezdeni egy életet. A térség egyik fő problémája az elvándorlás. Ha nem akarjuk, hogy kistelepüléseink elnéptelenedjenek, barátaink, családtagjaink, gyerekeink, unokáink távol éljék az életüket, sürgősen cselekednünk kell! Azért kezdtem el politizálni, hogy megállítsam a fiatalok elvándorlását.

Kórház, iskola, munkahely, utak

A térségünk most elhanyagolt. Meglátszik, hogy a jelenlegi képviselő nem végzi jól a munkáját. A helyieknek végre rendes utakat, minőségi oktatást, egészségügyet és munkahelyeket kell biztosítani.

El akarom érni, hogy a Sándorfalvi utat megmentsük a tram-train okozta megbénulástól. Közúti felüljáróra vagy többsávosításra van szükség.

Önökkel, önökért! 

A térségnek egy emberközeli, elérhető képviselőre van szüksége. Képviselőként, folyamatosan járni fogom a választókerület településeit, rendszeres lakossági fórumokat, beszélgetéseket tartva. Továbbá rendszeresíteném az online élő fogadóórákat is. Közösen összegyűjtjük az aktuálisan felmerülő problémákat, megbeszéljük, megoldást találunk rájuk.

Állandó állatorvosi ügyeletet minden járásba!

Szívügyem a környezet-és állatvédelem. Célom, hogy a térség összes járásában biztosítva legyen az állandó állatorvosi ügyelet, hétvégén és ünnepnapokon is, Szentesen, Csongrádon és Kisteleken. Ha hirtelen, rosszkor jön a baj, ez az intézkedés állataink életét mentheti meg.

Felszámoljuk a korrupciót

Szinte mindenki tud a környezetében olyan polgármesterről, képviselőről vagy gazdasági szereplőről, akinek a neve korrupciógyanús ügyhöz kötődik. Nekem tisztességes, tiszta az életem. Engem sem megvesztegetni sem elhallgattatni nem lehet. Feltárunk minden kétes ügyet, elszámoltatjuk a bűnösöket. Igazságot teszünk! Véget vetünk a „Döbrögik” uralmának!

 


Segítenél? Számítunk rád!
Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.« vissza a jelöltek listájához
Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti űrlapon megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény („Info törvény”, 2011. évi CXII.) valamint a 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet („GDPR rendelet”) előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1114 Budapest Villányi út 11-13.) kezelje. Telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az adatvé[email protected] email címen, vagy a 06-1-222-6797 telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok. (NAIH: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, tel: +3613911400, fax: +3613911410, ugyfelszolgalat@naih.hu)