Mindannyiunknak van egy célja. Boldog, teljes életet akarunk élni, elérni mindazt, amire vágyunk, amire képesek vagyunk, kiteljesíteni a velünk született tehetséget.

Igazán boldoggá az az eredmény tesz, amiért megküzdünk. Mindannyiunkkal előfordul, hogy időnként úgy érezzük, elhagyott minden erőnk. Úgy érezzük, elfogyott a lendület.

De amikor a leggyengébbnek érezzük magunkat, és mégis tovább megyünk, akkor vagyunk a legerősebbek. Ilyenkor mozgósítjuk a legtöbbet magunkból: legmélyebb hitünket, az igazi elszántságot.

Soha senki nem hozott létre semmit, nem ért el semmit úgy, hogy nem volt meg benne az elszántság, a reményhez kellő bátorság. Bennünk megvan.

ISMERD MEG, MIT AJÁNLUNK MAGYARORSZÁGNAK!


SEGÍTESZ MEGVÁLTOZTATNI MAGYARORSZÁGOT?

Igen, segíteni akarok!

 Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy az aláírásgyűjtő íven megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fsz. I-1.) kezelje, telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az adatvedelem@mszp.hu email címen vagy a +36 1 222 6797-telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, tel: +36 1 391 1400, fax: +36 1 391 1410, ugyfelszolgalat@naih.hu). Jelen adatgyűjtés nyilvántartási száma: NAIH-128831/201.