mszp.hu | Belföld | 3-as metró
2017. június 23. 11:07

3-as metró: meddig kísérletezik a budapestieken Tarlós?

3-as metró: meddig kísérletezik a budapestieken Tarlós?
Meddig tűrik a budapestiek, hogy Tarlós István főpolgármester emberkísérleteket folytasson az életveszélyes 3-as metróval? Meddig tartható még, hogy aranyáron szállított működésképtelen ócskavasak közlekedjenek a 3-as metró vonalán? Mi a magyarázata annak, hogy Tarlós naponta 500 ezer utas életét veszélyezteti az életveszélyes alagutakban? Miért hazudik Tarlós a szerelvények állapotáról? Miért nem a budapestieknek tett esküjéhez hűséges Tarlós, miért Orbán Viktornak pitizik?

Ma reggel munkába siető budapestiek rekedtek az oroszoktól aranyáron vásárolt metrószerelvényekben. Kétségbeesett, az életüket féltő utasok felfeszítették az ajtókat, miután hosszú perceken át nem tudtak másként kiszabadulni. Ez már a sokadik probléma, amely azt bizonyítja, hogy Tarlós hazudott, amikor azt állította, az újnak mondott szerelvényekkel már minden rendben van.

Azt követelem a budapestiek nevében: addig, amíg nem bizonyítják be, hogy az új metrószerelvények biztonságosan közlekednek, ne állítsák őket forgalomba.

Azt követelem a budapestiek nevében, hogy Tarlós álljon ki a budapestiekért, és szerezzen pénzt Orbán Viktortól a 3-as metró teljes és megnyugtató felújítására.

Azt követelem a budapestiek nevében, hogy Tarlós a havi 2 milliós fizetéséért dolgozzon meg, és legyen hű a budapestieknek tett esküjéhez: a főváros mindenekelőtt.

Tarlós továbbra is felfelé nyal, lefele tapos. Sokkal fontosabb neki, hogy 2019-ben újra főpolgármester-jelölt lehessen, élvezve főnöke, Orbán Viktor támogatását, mint hogy a budapestiek életét és testi épségét megóvja.

Tarlós Istvánnak, ha megvan még benne a becsület szikrája, le kell mondania, mert emberként, politikusként és városvezetőként is megbukott.

 

Horváth Csaba

 

A borítókép forrása: Index.hu

Zugló segít

2022-07-18 13:25

Kapcsolódó párttagok