mszp.hu | Belföld | 1300 milliárd 800 millió Kósa Lajos
2018. március 23. 11:54

A 800 milliós kérdés: Kósa melyik családtagjánál kötött ki a pénz?

A 800 milliós kérdés: Kósa melyik családtagjánál kötött ki a pénz?
Úgy tűnik, hogy Kósa Lajos a brókerkedésért beígért sikerdíját szerette volna mindenféleképpen a családban tartani, mivel az édesanyjának ajándéknak szánt 800 milliót először a felesége kapta volna. Kósa Lajos áldozat szerepét erősen gyengíti, hogy egyre több családtagjának és üzleti partnerének a neve merül fel az 1300 milliárdos botrányban.

Kósának a közjó érdekében önzetlenül vállalt brókerkedéséből eddig azt lehet tudni, hogy megbízták egy 1300 milliárdos vagyon kezelésével, és a feleségének majd az édesanyjának is szántak egy 800 milliós ajándékot. Ezt követően a Kósa család elkezdett gyarapodni: céget és sertéstelepet és még ki tudja, hogy miket vásároltak.

1300 milliárd ismeretlen eredetű pénz, egy miniszter és több százmilliós ajándékok egy furcsa ügyben. Máskor ennél kevesebb is elég az ügyészségnek, de most úgy tűnik, hogy a hatóságokat emlékeztetni kell, hogy nem Orbán Viktort és a Fideszt kell szolgálniuk, hanem a magyarokat. Nem az a feladatuk, hogy eltussolják a fideszes bűncselekményeket hanem, hogy betartassák a törvényeket.

Kapcsolódó párttagok