A csepeli polgármester szegénységi bizonyítványa - válasz Borbély Lénárd szülők elleni kirohanására

A csepeli polgármester szegénységi bizonyítványa - válasz Borbély Lénárd szülők elleni kirohanására
A „Nem leszek suliban” akció kapcsán Borbély Lénárd csepeli polgármester közölte: 600 ezer forintos kár érte a XXI. kerületi önkormányzatot a le nem mondott menzai ebédek miatt.

Ha jól értjük Borbély Lénárd szavait, akkor Csepelen az történt, hogy 600 ezer forintnyi étel ment a moslékba az önkormányzat tudtával. Míg más, felelős városvezetők előre gondolkodtak és gondoskodtak a már berendelt ételek rászoruló gyerekekhez történő eljuttatásáról, addig Csepel polgármestere 600 ezer forint értékű ételt hagyott kidobni a kukába.

Igaza van Borbély Lénárdnak: 600 ezer forintos kár nem kevés egy Csepel méretű önkormányzatnak. Elődje és párttársa, Németh Szilárd a csepeliek 300 ezer forintjából faragtatott szobrot az egyik rokonával Borsod megyében. A moslékban most két Németh-szobor ára landolt.

Takács Mónika,

önkormányzati képviselő

U.i.: Érdeklődve várjuk Borbély Lénárd tájékoztatását arról, mégis mi alapján jött ki neki a 600 ezres kárösszeg, mert hivatalosan a Klik Csepelen sem adott ki információt arról, hogy hány szülő nem vitte iskolába a gyerekét hétfőn.