A diákok is menekülnek

Jelentősen megugrott a magyar felvételizők száma Nagy-Britanniában. Ezt mutatják az Egyesült Királyság Magyar Diákszövetségének friss adatai.

Az Orbán-kormány regnálása óta minden magyar család közelről tapasztalja azt a döbbenetes mértékű kivándorlást, ami az országban zajlik. Hogy fiatalok és idősek, munkavállalók és diákok, értelmiségiek és betanított munkások hada menekül Orbán „jól teljesítő” országából.
 
Sunyi módon azonban sem Orbán Viktor, sem a Fidesz egyre dagadó szóvivői gárdája, sem a tengernyi kommunikációs munkatárs nem hajlandó szembenézni ezzel az egyre súlyosbodó problémával.
 
Nem érdeklik őket a statisztikai adatok a külföldön dolgozó magyarok ugrásszerűen emelkedő számáról, a diákok egyre nagyobb mértékű elvándorlásáról, a külföldi munkavállaláson kényszerből gondolkozó magyarok millióiról.
 
Mindent elmond Orbán Viktor felelőtlen, csak a rövidtávú hasznot figyelembe vevő politikájáról, ahogy a kivándorlás ügyét kezeli. Azaz nem kezeli. A valóságtól teljesen elrugaszkodott miniszterelnök képtelen belátni, hogy az általa tönkretett országnak emberek nélkül nem lesz jövője.
 
Ezért kell összefogással elzavarni 2014-ben az Orbán-kormányt!
 
Winkfein Csaba
elnökségi tag