mszp.hu | Mosonmagyaróvár
2014. szeptember 10. 13:08

A fejlődő és virágzó Mosonmagyaróvárért dolgozom!

Dr. Kovács Tamás vagyok. 

A Mosonmagyaróvárért Választási Szövetségben a Magyar Szocialista Pártot képviselem. A mosonmagyaróvári polgármester-jelöltként, ill. az 1. számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltjeként úgy gondolom, polgármesternek és képviselőnek lenni nem kiváltság, hanem szolgálat.

Mosonmagyaróváron születtem, itt végeztem iskoláimat is és azóta is itt élek. Feleségemmel egy fiúgyermekünket neveljük. 2006 óta a Dunaújvárosi Főiskola docense, valamint Nemzetközi Gazdasági és Üzleti Szakközépiskola igazgatója vagyok. Hét éve töltöm be a Magyar Szocialista Párt mosonmagyaróvári elnöki tisztségét. 2006 óta az önkormányzat Gazdasági-, 2010 évtől városunk Pénzügyi Bizottságát vezetve dolgozom az Önök életkörülményeinek javításáért, illetve városunk fejlődéséért. 2010-től a Megyei Önkormányzat Civil Kapcsolatok Bizottsága tagjaként is tevékenykedem megyénk gazdasági, oktatási, kulturális és sportlehetőségeinek gyarapodásáért. Büszke vagyok arra, hogy a Pénzügyi Bizottsággal az elmúlt négy évben nagyszabású fejlesztéseket segíthettünk a városban. Úgy gondolom, ezt a megkezdett munkát mindenképpen folytatni kell. Mint azt is, hogy a város az elmúlt négy évhez hasonlóan pályázni tudjon a hazai és az európai uniós forrásokra, támogatásokra. 
Vállalkozásfejlesztési szakemberként, gyakorló vállalkozóként és az önkormányzati rendszert ismerő politikusként szerzett tapasztalataimmal magas színvonalon és hatékonyan tudom városunkat és kerületünket képviselni.

Polgármesterként a legfontosabb terveim:
1. A mosonmagyaróvári önkormányzat demokratikus működésének fenntartása, a költségvetésből kapott támogatások felhasználásának szigorú ellenőrzése,
2. A szociális, egészségügyi és oktatási intézmények felújítási programjának támogatása,
3. A város közlekedésének fejlesztése (utak, járdák, parkolás),
4. A magyaróvári történelmi belváros rekonstrukciójának szorgalmazása és megkezdése,
5. "Jó lakni és Jól lakni" program megvalósítása,
6. A közrend és közbiztonság javítása érdekében a kamerarendszer kiépítésének folytatása, a kritikus helyeken. Kiemelt figyelemmel a mosoni városrészre !
 
Az egyes számú választókerületben a legfontosabb terveim:

1. A magyaróvári történelmi belváros (a Magyar utca, a Termál és a Vár környéke) rekonstrukciója megindítása
2. Az Itató előtti terület rekreációs parkká alakítása
3. A kerületi játszóterek, parkok, járdák, utak rendbe tétele, kerékpárút vagy járda kialakítása a Kálnoki utca teljes hosszában
4. A Kiserdő úti Lajta híd második pilonjának megépítése

Kérem, szavazatukkal támogassák Önök is, hogy polgármesterként a várost, képviselőként a város legszebb és legtöbb fejlesztési lehetőséget rejtő kerületét szakmai tudásommal és lehetőségeimmel – Önökkel közösen – szolgáljam!

Tisztelettel:
Dr. Kovács Tamás MSZP
Mosonmagyaróvárért Választási Szövetség