mszp.hu | Belföld | közlemény rezsi
2017. január 26. 20:07

A Fidesz-kormány nem képes dönteni az emberek érdekében

A Fidesz-kormány nem képes dönteni az emberek érdekében
A Fidesz-kormánynak fontosabb a lopás, mint a hideg lakásokban fagyoskodó emberek életének megmentése, vagy a magyar családok magasan tartott rezsiszámláinak csökkentése.
Orbán és társai ugyanis képtelenek bármilyen érdemi választ adni azokra az MSZP-s javaslatokra, amelyek mindkét problémára konkrét megoldást jelentenének.
 
Miután az idei télen nagyon sokan hűltek ki és haltak meg emiatt a saját lakásukban, az MSZP már hetedik alkalommal nyújtotta be azt a törvényjavaslatát, mely szerint az állami vállalatok adózott eredményének terhére létre kell hozni egy fűtéstámogatási pénzügyi alapot a fagyhalál által fenyegetett emberek megsegítésére. A lopásba belefeledkezett Fidesz még erre a készen kapott megoldásra sem tudott érdemi választ adni.
 
A Fidesz-kormány arra is képtelen volt válaszolni, hogy miért nem adják olcsóbban a magyar családoknak a gázt, a villanyt és a távfűtést, ha közben az energia ára a felére csökkent. Miért kell az embereknek a két évvel ezelőtti drága tarifát fizetniük? Az MSZP benyújtott törvényjavaslatban kezdeményezte, hogy az átlagfogyasztás mértékéig 20 százalékkal csökkenjenek a lakossági gázszámlák, valamint 10-10 százalékkal mérséklődjenek az áram- és távhőszámlák. Ha olcsóbb az energia, azt olcsóbban is kell adni!
 
Látható, hogy az urizáló fideszes elitet csak a lopás érdekli, a magyar emberek sorsával, megélhetésével nem törődnek. Ezért kell a Fideszt 2018-ban leváltani.
 
MSZP

Szavazz a szocikra!

2024-05-22 10:12