A Fidesz-szóvivő nyilatkozatára

Zsigó Róbert méltó utódja Selmeczi Gabriellának: megállás nélkül és féktelenül hazudik a magyar sajtónak az MSZP álláspontjáról, miközben pártja a közbeszerzésektől az állami földeken át a dohánypiacig a "Csak a Fidesz!" jelszóval lopja szét az országot.

Az MSZP nem a multik, hanem annak a 40 ezer családnak az oldalán áll, akik azért veszítették el a megélhetésüket, mert Orbán Viktor úgy döntött, hogy a dohányipart is beszippantja. Mellesleg nem az MSZP, hanem Orbán Viktor az, aki minden héten együttműködési megállapodást köt valamelyik nagy multinacionális vállalattal, és ő az is, aki közpénzből, súlyos ráfizetéssel részvényeket vásárol az E.ON-tól.

Felszólítjuk Orbán Viktort és kormányát, hogy érvénytelenítse a trafikpályázatokat! Ha nem teszi meg, akkor az MSZP fogja ezt megtenni, majd egy új pályázat során igazságot szolgáltatni azoknak, akiktől puszta kapzsiságból elvették a tisztességes megélhetés jogát. Felszólítjuk a Fidesz szóvivőfalkájának tagjait, hogy fejezzék be a hazudozást és válaszoljanak arra az egyszerű kérdésre: hány munkanélküli és megváltozott munkaképességű ember jutott dohánybolthoz?

Magyar Szocialista Párt