mszp.hu | Belföld
2017. március 29. 16:29

A Fidesz a gazdagok pártjaként már fél Botka Lászlótól

Reagálás Németh Szilárd nyilatkozatára.

A gazdagokat védő Fidesz kétségbeesetten kapálózik, hogy 2018 után ne kelljen többet adóznia. Amikor a Fidesz Botkát támadja, nem a dolgozó embereket félti, hanem a saját összelopott milliárdjait. Az a Németh Szilárd vagdalkozik, akinek a pártja szerint havi nettó egymillió forint nem számít kirívó jövedelemnek, az a Fidesz dumál, amelyik szerint 47 ezer forintból meg lehet élni.

Botka László a dolgozó emberek miniszterelnök-jelöltje. Ha nyaral, akkor azt a saját pénzéből fizeti, és azért dolgozik, hogy ezt mindenki megtehesse. Ezzel szemben a Fidesz azért dolgozik, hogy még többet lophasson, hiszen nekik a luxusból soha nem elég. Botka László azt mondja: fizessenek a gazdagok! És ez minden gazdag emberre igaz, tekintet nélkül az illető pártállására!

Az emberek nem azért fizetnek adót, hogy a Fidesz gazdagodjon, hanem hogy a pénzükből jobb egészségügy, színvonalas oktatás, több fizetés és több nyugdíj legyen.  Botka Lászlónak ehhez megvan az ereje és megvan a programja. A Fidesz a gazdagok pártjaként már láthatóan fél Botka Lászlótól. Ez is azt bizonyítja, hogy a Fideszt le lehet váltani, Magyarország megjavítható!