mszp.hu | Belföld
2019. július 22. 17:04

A Fidesz bűzlik a szennyvíziszaptól – reagálás Nacsa Lőrinc nyilatkozatára

Pecunia non olet, azaz a pénznek nincs szaga. Valószínűleg ez a mondat vezethette a Fideszt akkor, amikor a déli nyitás keretein belül bizonyíthatóan több mint 50 ezer tonna szennyvíziszapot engedett az országra.
Tény, hogy a fideszes hivatalok engedélyezték, hogy Horvátországból, Szlovéniából és Olaszországból származó szennyvíziszappal árasszanak el magyar településeket.

Tény, hogy ezen az üzleten egy fideszes önkormányzati képviselő keres súlyos pénzeket, amiért még a saját városát is képes volt bűzbe borítani.

Tény, hogy ez egy nagyon jövedelmező üzlet néhány vállalkozónak, és az elmúlt 9 évben mindenkinek világossá vált, hogy ilyen bizniszeket csak a Fidesz engedélyével lehet lebonyolítani.

Ezért követeljük azoknak a hivataloknak, kormányhivataloknak, minisztériumoknak a számonkérését, amelyek engedélyezték, jóváhagyták a kezeletlen, vélhetően veszélyes hulladéknak számító szennyvíziszap elhelyezését Magyarországon.

Bár a Fidesz-KDNP szokásához híven az MSZP-re mutogat, a tények önmagukért beszélnek: csak az Orbán-kormány engedélyével valósulhatott meg az, hogy hazánk Európa nyilvános vécéje lett. Egyébként is tudjuk, hogy a Fidesz, ha pénzről van szó nem finnyáskodik, rajta tartja a kezét az ország szennyvízvezetékein is.

Nacsa Lőrinc ezért jobban tenné, ha inkább arról számolna be, hogy melyik fideszes haverjának köszönhetően csináltak nyilvános vécét Magyarországból.

Nem állunk meg félúton, a héten további leleplezéssel járulunk hozzá a kaki-gate felszámolásához.

MSZP

Korózs Lajos: pör lesz!