mszp.hu | Belföld | akástakarékpénztárak
2018. október 16. 14:19

A Fidesz egy rakás szerencsétlenség, egy mocskos, korrupt banda

Ezt mondtam vasárnap este egy kötetlen beszélgetés során. Bár ez a múltra vonatkozott, a jelenre még inkább igaz, s ha a magyar nép nem kap magához, akkor holnap fékezhetetlenül rabol ki minket ez a tolvajbanda.
Ma felszámolták a lakástakarékpénztárakat, ami azoknak kedvezett, akik felelősen hosszabb távra terveztek. Helyette most marad a lakáslutri, azaz a fideszes fő-gazemberek agyamentsége, amibe az adófizetők pénzét rakják csalinak, hogy a végén magukhoz ragadhassák.
 
„Micsoda jogbiztonság az, ahol gyakorlatilag egy nap alatt hoznak meg milliónyi fiatal életét meghatározó döntéseket?” - vetette fel az MSZP alelnöke és a párt EP-delegációjának vezetője. „Ez a nulla jogbiztonság, s ha a magyar nép nem áll a sarkára, akkor Orbánék rongybabaként fognak mindenkit kicsavarni, akiből akár csak egy fillért is remélhetnek” - tette hozzá Szanyi Tibor.
 
Ennek vagy bármikor az utcán, vagy a legközelebbi választáson lehet gátat szabni. A jövő májusi európai választásokon nem lehet a magyar jövő a fideszre adott szavazat.

Nehéz búcsú

2022-10-02 10:21