MTI/mszp.hu
2012. augusztus 10. 14:52

A Fidesz elfelejtkezett Miskolcról

Az MSZP-Fidesz mérkőzés állása a félidőben: 112.000.000.000 – 0.

A Fidesz hajlamos elfelejteni, hogy az MSZP vezetése idején 112 milliárdnyi fejlesztés érkezett Miskolcra. Képviselőjük, Csöbör Katalin egy korábbi sajtótájékoztatóján azt mondta, nem találja ezek nyomát a városban. Gondoltuk, segítünk neki tájékozódni - ha neki egyedül nem megy - és megmutatjuk a korábbi fejlesztések szabad szemmel is látható eredményeit.

Ezért két napja elhívtuk egy könnyed reggeli sétára, a miskolci Városház térre. Ő azonban nem jött el. Vajon miért? Nem talált oda? Nem merte vállalni a véleményét? Esetleg nem akart szembesülni a tényekkel? Netán azok a tegnapi hírek tántorították el, melyek szerint a korábban beharangozott tapolcai fejlesztésekre sem nyert egyetlen fillért a város?  Nem tudjuk, a tények mindenesetre magukért beszélnek.

Miskolc fideszes országgyűlési képviselői az egyetlen, a DVTK stadion fejlesztését célzó költségvetési módosítójukat is visszavonták. A fideszes városvezetés Tapolcára először 7, majd 5 milliárd forintot ígért, később pedig már csupán mintegy 3 milliárdra pályázott. Végül ez az egyetlen projektjük is elbukott. Pontosan úgy, ahogy ők fognak.

Varga László,
az MSZP országgyűlési képviselője

Földesi Norbert,
az MSZP miskolci frakcióvezetője