mszp.hu | Belföld | közlemény plakátolás
2017. június 21. 13:17

A Fidesz és a Jobbik is lopott közpénzt költ plakátokra, ehhez az MSZP nem asszisztál

A Fidesz és a Jobbik is lopott közpénzt költ plakátokra, ehhez az MSZP nem asszisztál
Simicska Lajos eddig két pártot vett meg kilóra: a Fideszt és a Jobbikot. A Fidesz is, és a Jobbik is az emberektől ellopott közpénzből plakátol, és most azon vitatkoznak, hogy melyikük tehesse ezt meg továbbra is. Az MSZP nem asszisztál sem a Jobbik-Simicska tolvajbandának, sem pedig a Fidesz-Habony hazugsággyárnak az ellopott szajré elköltéséhez, ezért nem szavazza meg a plakáttörvényt.
Kósa Lajos el akarja felejteni, hogy egy időben ő és a Fidesz ugyanúgy Simicska Lajos csicskája volt, mint most Vona Gábor és a Jobbik. A hálátlan Kósa Lajos évekig Simicska pénzéből élt, és most csak azért van megsértve, mert a milliárdos oligarcha már nem őket, hanem Vona Gábort és a Jobbikot tömi azzal a közpénzzel, amit a Fidesz segítségével lopott.
 
Botka László kormánya 2018-ban egy igazságos választási rendszer keretei között megteremti a tiszta, átlátható és egyenlő feltételekkel folytatott kampányolás lehetőségét, véget vet a milliárdos oligarchák által pénzelt korrupt jobboldali pártok mutyizásra épülő világának.
 
MSZP

Csuk Ferenc emlékére

2022-08-09 12:09