Belföld | hazugságpolitika közlemény
2013. április 22. 16:51

A Fidesz hazudik, és ezért felelni fog

A tények azt mutatják, hogy a három éve kétharmaddal kormányzó Fidesz egyetlen fontos, az embereket érdeklő és érintő választási ígéretét sem tartotta be.

Orbán Viktor pártja és kormánya nemhogy új munkahelyeket nem teremtett, de még a régieket sem tudja megtartani. Radikálisan csak a gazdagok adója csökkent, az átlagbérből élők több mint nyolcvan százaléka viszont vesztett a Fidesz igazságtalan, egykulcsos adójával, az európai rekordszintre emelt áfával, valamint az árukat és szolgáltatásokat drágító különadókkal. A nyugdíjvagyont ellopták, az állami földeket helyben termelő gazdák helyett a haveroknak osztogatják, az államkasszát a Simicska-féle pénzszivattyúkon keresztül fosztogatják. Három év alatt a Fidesz saját teljesítményéből értéket nem teremtett, csak romokat épített Magyarországon.

Ilyen három év után botrány, hogy Zsigó Róbert, Németh Szilárd vagy más fideszes pártkatonák még azt merik állítani, hogy szemben az MSZP-vel ők a magyar emberek oldalán állnak. Az MSZP a jövőben minden olyan fideszes kijelentést jogi útra fog terelni, amelyben valamely Orbán-párti politikus azt meri állítani, hogy a szocialisták nem a magyar emberek érdekében kormányoztak vagy kormányoznának.

MSZP