Belföld | baltás gyilkos Fidesz Orbán Viktor
2013. április 27. 14:00

A Fidesz ismét a bűnözők pártján

Sajnáljuk, hogy az ex-MIÉP-es Kocsis Máté és a Fidesz ismét a bűnözők pártjára állt a magyar emberek helyett, és egy gyilkossággal gyanúsított ember szavainak hitelt adva mocskolja a demokratikus ellenzéket és a mögöttünk álló magyar családok százezreit.

A gyilkosok és haramiák pártján álló Orbán Viktor néhány ezüstért cserébe eladta az azeri baltás gyilkost Azerbajdzsánnak, egy buliban együtt pózolt a Fekete Sereg tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt vezetőjével és a pártszékháza előtt egy gyilkosságért börtönben ült emberük terrorizálta az ellene tüntető diákokat.

De Orbán és a Fidesz nem csak a gyilkosok, hanem a maffiózók pártján is áll. Orbán Viktor minden hatalomban töltött napjára jut egy korrupciós botrány. Orbán Viktor és pénzemberei mára eljutottak oda, hogy 3 millió ember nyugdíjvagyonának ellopása és elherdálása már nem a legnagyobb méretű lenyúlás, amit elkövettek. A dohánypiac bezsebelése például 40 ezer család megélhetését tette tönkre, azért, hogy a fideszes haverok megint a legjobban járjanak a trafikmutyival.

Az MSZP visszautasítja, hogy Orbán Viktor pártja és kormánya mocskolja a demokratikus ellenzéki összefogást és az összefogást támogató milliókat. Az MSZP és szövetségesei egy igazságosabb, biztonságosabb és kiszámíthatóbb jövőt ajánlanak Magyarországnak.

Török Zsolt,
szóvivő