A Fidesz mai produkciójához

Gratulálunk a Fidesz mai produkciójához, amellyel Orbán Viktor pártjának sikerült végleg bebizonyítania, hogy a saját hatalmának megtartásán kívül semmi más nem érdekli.

Selmeczi Gabriella előbb mindössze egy hazugságokkal teli kétmondatos közleményt tudott kiadni Mesterházy Attila sajtótájékoztatójára reagálva, majd a délutánra meghirdetett gyermekvédelmi tárgyú sajtótájékoztatóját is egy kis mocskolódásra cserélte.

Ma végleg kiderült: a Fidesz szemében még a gyermekáldozatok védelme, a magyar gyermekek érdeke sem számít, és azonnal a bársonyszékek homályába vész, amint Orbán Viktor veszélyben érzi a hatalmát. Ilyenkor eldobnak mindent, és reflexszerűen a gyűlöletkeltés eszközei után nyúlnak.

Szeretnénk jelezni: a Fidesz okkal tart a napról napra népszerűbb és szervezettebb szocialista párttól, amely valóban soha nem készült még olyan szervezetten egy választási kampányra, mint az Orbán-rezsimet leváltó 2014-es országgyűlési választásokra.

Mellesleg: minimum furcsa, hogy épp a Fidesz szóvivője emleget utcai gyűlöletkampányt, miután még minden közterületen kint vannak azok az óriásplakátok, amelyek vagy a korábbi kormányfőket, vagy épp a nemzetközi szervezeteket teszik felelőssé az Orbán-kormány elmúlt két és fél éves kudarcáért.

Török Zsolt,
szóvivő