mszp.hu | Belföld | közlemény munka törvénykönye
2017. április 25. 15:46

A Fidesz meghátrált, miközben Á. János a tüntetőket provokálja

A Fidesz meghátrált, miközben Á. János a tüntetőket provokálja
Miközben a Fidesz-káder Á. János azzal hergeli a tiltakozókat, hogy szerinte „70 ezer ember még nem a társadalom véleménye”, a Fidesz ismét elmenekült a kritikus tömeg elől, hisz visszavonták azt a munka törvénykönyvét módosító javaslatot, amely évente akár 400 óra ingyen munkára kötelezte volna a dolgozó embereket.
Bebizonyosodott, hogy O. Viktor és társai csak az ellenük felmutatott erőből értenek: a Fidesz nem mert szembenézni a május 1-jén utcára vonuló tiltakozókkal, a becsapott szakszervezetek dühös tagjaival.
 
Örömre azonban nincs ok, mivel a Fidesz nem tud veszíteni, a kormánynak ezért nem szabad hinni. Attól kell tartani, hogy május 1-jét követően visszahozzák a dolgozókat még jobban kizsigerelő törvényeket.
 
Ezért kell megmutatni a Fidesznek, hogy a kritikus, kormányváltó tömeget nem lehet elaltatni, nem lehet hazaküldeni! Május 1-je az a nap lesz, amikor a diákok, tanárok, munkások és nyugdíjasok egyszerre mennek ki az utcára, hogy még a cinikus köztársasági elnök se tudja elhazudni a társadalom kormányváltó akaratát!
 
MSZP
 
Bővebb információ: Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese, Gúr Nándor, az MSZP alelnöke, országgyűlési képviselő

Csuk Ferenc emlékére

2022-08-09 12:09

Kapcsolódó párttagok