mesterhazy.hu | Belföld | publicisztika korrupció
2013. május 03. 15:17

A Fidesz mindennapi korrupciós ügyei

Alig múlik el nap, hogy ne derülne fény újabb és újabb Fideszes korrupciós botrányra, hazugságra és olyan ügyre, amely felháborítja a jó érzésű magyar embereket. Ezek után Orbán Viktor ne mutasson utat, ne oktasson senkit se morálra, se erkölcsre.

Az, aki fiatal korában ifjúkommunistaként alapszervezeti KISZ titkár volt, az ne kommunistázza le azokat, akik még csak tagjai sem voltak a szervezetnek.

Az, aki liberális politikusként kezdte politikai pályáját, aki magát „tőről metszett demokratának” tartja, és később jobboldali miniszterelnökként maga számolta fel a demokráciát és a jogállamot, az ne beszéljen a „demokrácia törékenységéről”.

Az, aki miniszterelnökként titkos megállapodás keretében szabadon enged egy baltás gyilkost, akinek pártszékházát alvilági figurák védik a tüntető diákokkal szemben, az nem vádolhat senkit bűnözőkkel való együttműködéssel.

Akinek kormányzása idején állami szinten intézményesült a korrupció, aki janicsárjainak hitbizományként osztja újra a dohánypiacot, az ne beszéljen tisztességről.

Aki pártelnökként személyesen választ képviselőjelöltnek olyan embereket, akik több évtizede bántalmazzák a feleségüket, terrorizálják családjukat, az nem beszélhet a család szentségéről.

Aki köztársasági elnökké választat egy olyan embert, aki lopta doktori dolgozatát, az senkit ne oktasson ki jó erkölcsről.

Biztosak vagyunk abban, hogy akik a Fideszre szavaztak ezt ugyanígy látják és mélységesen csalódottak.