mszp.hu | Belföld | nyomortelep Kriza Ákos Miskolc
2014. június 23. 17:16

A Fidesz szembeköpi a miskolciakat!

Kriza Ákosnak – hiába próbálja ezt híresztelni a Fidesz – nincs nyomortelep-felszámolási programja. Amije van, az egy undorító hecckampány, s még arról is messziről lerí, hogy csupán az októberi választásokig tart.

A Fidesz, amely négy éve teljhatalommal vezeti a város, s amely hazugságaival idén áprilisban már a második kétharmados parlamenti többséget szerezte meg, négy év országlás és városvezetés után röhejes aláírásgyűjtési akciót indít annak érdekében, hogy valamit megtehessen. Olyat, amit eddig bármikor megtehetett volna, ha akarta volna! S most is megtehetné, ha nem a saját hazugságainak eladása, az emberek hergelése és butítása lenne a célja! Az a párt gyűjt aláírásokat, s tesz úgy, mintha tenne valamit, amely eddig mindenen és mindenkin átgázolt, amikor egy ügy fontos volt neki! Hát nem a miskolciak szembeköpése ez?

Aláírásgyűjtés és uszítás helyett világos koncepciót kellene megfogalmazni, s meg kell teremteni a nyomortelepek felszámolásának feltételeit. Ezt kellene tennie a Fidesznek, s ezért kellene más pártokhoz hasonlóan részt vennie az MSZP által meghirdetett tanácskozáson.

Nem ezt teszik, inkább gyalázkodnak és uszítanak tovább. Érvek nélkül, továbbra is hazugságokkal támadva.  

Földesi Norbert,
frakcióvezető