mszp.hu | Belföld | Bánki Erik fizessenekagazdagok
2017. március 21. 13:55

A Fidesz szerint nem kirívó havi nettó egymillió forintos fizetés!

A Fidesz szerint nem kirívó havi nettó egymillió forintos fizetés!
Milyen tudatmódosítót szednek a fideszes politikusok, ha Bánki Erik szerint havi nettó egymillió forintos fizetés nem számít kirívónak?

Hol élnek ezek az urizáló fideszesek? Egyikük azt mondja, 47 ezer forintból meg lehet élni, a másik szerint, akinek nincs semmije, az annyit is ér, a harmadik meg azt hiszi, hogy a havi nettó egymilliós fizetés teljesen általános? Mit tudnak ezek Magyarországról?

Bánki Erik és a haverjai biztosan többet keresnek havi egymillió forintnál, de az emberek 95 százaléka ennél lényegesen kevesebb pénzből él! A magyar családok felének nincs semmi vagyona! Erre mondja azt a Fidesz, hogy ez igazságos?

Botka László programja igazságot fog tenni: fizessenek a gazdagok! Adjon be többet a közösbe, akinek havi 1 millió forintnál több a nettó fizetése, 100 milliónál nagyobb a vagyona, vagy 100 hektárnál több földje van! Csak így lehet jobb az egészségügy, színvonalas az oktatás, magasabb a fizetés és nyugdíj!

Botka László ehhez kínál szövetséget párthovatartozástól függetlenül mindenkinek. Neki ehhez megvan az ereje és megvan a programja. Magyarország megjavítható.