mszp.hu | Belföld | közlemény Voldemort
2017. március 17. 12:07

A fideszes Mengyi Voldemort felelősségre vonása még csak a kezdet

A fideszes Mengyi Voldemort felelősségre vonása még csak a kezdet
Rossz hír a gazdagokat képviselő Fidesz számára, hogy a Mengyi Roland ügyében született vádemelés még csak a kezdet. A korrupcióból ki sem látszó Fidesz számíthat arra, hogy a jövőben még több kormánypárti tolvaj juthat hasonló sorsra.
A fideszes lopások összehangoltak. Ezt épp a Nemzeti Együttműködés Rendszere (NER) árulja el: ahol együttműködés van, ott a lopás is összjáték. Aki része a NER-nek, az vagy a tolvajok cinkosa, vagy maga is tolvaj. A magát Voldemort nagyúrnak szólíttató Mengyi Roland ügye csak egy a sok közül. Őt azért hagyta magára Fidesz, mert egyrészt már védhetetlen volt, másrészt pedig így próbálják elterelni a figyelmet többi fideszes korrupt politikusról.
 
Ilyen például Mészáros Lőrinc, aki gázszerelőből lett milliárdos úgy, hogy állami megrendelésekből ezerszeresére növelte a vagyonát. Ilyen Matolcsy György, aki úgy költi a közpénzt, mintha a sajátja lenne. És ilyen az összes, uniós pénzt dézsmáló fideszes politikus Orbán Viktortól, Simonka Györgyön, Mondok Józsefen és Bánki Eriken át egészen Lázár Jánosig.
 
Botka László ezt az urizáló fideszes világot fogja megszüntetni. Az MSZP programja igazságot tesz, mert az ellopott pénzeket visszaveszi, a gazdagoktól pedig elvárja, hogy nagyobb szerepet vállaljanak Magyarország rendbetételében.
 
Bárány Balázs, 
országos elnökségi tag

NVB: ne legyenek gyávák!

2020-08-21 19:28

Kapcsolódó párttagok