mszp.hu | Belföld | 1300 közlemény
2018. január 27. 15:05

A Fidesznek fontosabbak a pluszszavazatok és a pénz, mint a magyarok biztonsága

A Fidesznek fontosabbak a pluszszavazatok és a pénz, mint a magyarok biztonsága
Orbán Viktor 3 éve folytat gyűlöletkampányt a menekültek befogadása ellen arra hivatkozva, hogy veszélyesek. Azonban már kiderült, hogy a Fidesz tavaly titokban mégis befogadott 1300 menekültet, miközben elköltött 75 milliárd forint közpénzt az ellenük való uszításra. Ha a menekültek befogadását veszélyesnek tartják, akkor csak az a kérdésünk, hogy minek tartják azt a több ezer ukrán és orosz bűnözőt, akiket a magyarokra és Európára szabadítottak?
A Fidesz a magyarok biztonságával nem törődve osztogatja az állampolgárságot magyar gyökerekkel nem rendelkező ukránoknak és oroszoknak. Emellett 20 ezer gazdasági bevándorlót is idetelepítettek. Róluk nem tudunk semmit, csak annyit, hogy fideszes hátterű offshore cégeknek fizettek ki rengeteg pénzt.
 
Azok a remélt pluszszavazatok és a pénz tényleg megérnek annyit, hogy bűnözőket szabadítson az országra és Európára?
 
Az ország biztonságára a Fidesz pénz- és hataloméhsége jelenti a legnagyobb veszélyt.
 
Követeljük, hogy a kormány visszamenőlegesen folytassa le minden egyes kárpátaljai, honosított állampolgár tekintetében a nemzetbiztonsági átvilágítást, és számoljon be a „moszkvai vízumgyár” néven elhíresült botrány kivizsgálásának fejleményeiről.    
 
MSZP
Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

Kapcsolódó párttagok