2011. augusztus 24. 11:49

A fidesznek semmi sem drága, ha rágalmazni kell!

A fideszes városvezetés az elmúlt 5 évében, Sopront az ország második legjobban eladósodott városává tette (1 főre jutó adósság, forrás: gki.hu aug. 15.). Sok hazugság elhangzik ennek magyarázataként, de a tényekkel nehéz vitatkozni!

Ennek ellenére a soproni városvezetés, közel havi 3 millió forintot juttat a Helyi Téma nevezetű irománynak. Véleményünk szerint ez az újság nem más, mint a fidesz saját bejáratú propaganda kiadványa. Nem is lenne ezzel semmi baj, de sajnos a soproniak pénzéből, azaz közpénzből fizetnek a fideszes propagandaújságnak.
 
Gyalázatos és vérlázító, hogy miközben folyamatosan visszafelé mutogatnak és az MSZP-t szidják, addig ők egy hazugságokkal és ostobaságokkal tarkított kiadványt szórnak hétről-hétre, minden soproni postaládájába!

Legutóbb újabb mélységeket ért el ennek a véleményünk szerint, szennylapnak a színvonala, amikor választási csalással vádolták meg az MSZP-t, a 2006-os választásokkal összefüggésben. Most 5 év után. Milyen érdekes, hogy több mint 1 évvel a fidesz választási győzelme után, amikor már javában kormányozniuk kellene, újra elővesznek egy ilyen egészen szélsőséges rágalmat. Igaz, mára egészen nyilvánvalóvá vált, hogy a fidesz képtelen a helyes kormányzásra!

Persze ez volt az az újság is, amelyik címlapján hozta azt a bombasztikus hírt is, hogy mit mondott egy jósnő Gyurcsány Ferencről, vagy amelyik olyan gusztustalanságot közölt, hogy a megboldogult Kolonics György volt az akkori egészségügyi reform első áldozata.

Valóban nem lehet a Helyi Témára költött évi 34 millió forintot, jobb célokra fordítani ebben a városban? Mondjuk a GyIK működtetésére, ami az ügyvezető bevallása szerint évi 30 millió forintba került Sopronnak.

Kalmár István,
az MSZP soproni elnöke