mszp.hu | Belföld | közlemény sport | Sport
2016. január 26. 10:25

A Fideszre már rég nem fog senki emlékezni, amikor a magyar sportolókat még mindig szeretni fogjuk

A Fideszre már rég nem fog senki emlékezni, amikor a magyar sportolókat még mindig szeretni fogjuk
Akárhogy csúsztat a Fidesz, a tény az, hogy a magyar sportolók nem azért sikeresek, mert a Fidesz elfoglalta a magyar sportot, hanem annak ellenére.
Naná, hogy zavarják a kérdések azt, akinek nincs igaza. Pedig bőven van kérdés: 
  1. Pontosan mivel is járul hozzá a magyar sport sikeréhez, hogy fideszes politikai komiszárok – mint pl. Kocsis, Szalay, Németh, Kubatov, Deutsch - uralják azt? 
     
  2. Hány arannyal szerzett volna kevesebbet Hosszú Katinka az elmúlt évben, ha nem épül Orbán Viktor kertje végébe stadion? 
     
  3. Kihagyta volna Dzsudzsák 25 méterről Bukarestben, ha nem kap a felcsúti foci 11 milliárdot? 
Mi átláthatóságot szeretnénk. Szeretnénk látni, hogy mire megy el az adófizetők pénze. Mert a TAO közpénz – akkor is, ha ráírják egy cetlin, hogy nem az. 
 
Ami pedig a sportsikereket illeti – mi is szorítunk értük. És mi is nagyon örülünk nekik. Akkor is, ha azt nem milliós zakókban tesszük a VIP-páholyban pezsgőt kortyolva, hanem esetleg a kapu mögött ugrálva a többiekkel. 
 
Bár a Fidesz teljesen elfoglalta és leuralta a magyar sportéletet az elmúlt öt évben, szerencsére a pályán még mindig a fantasztikus magyar példaképek vannak, akik szívvel lélekkel küzdenek az álmaikért, a közösségért és a hazájukért. Ha a fideszesek lennének ott, akkor nem lenne itt semmi, csak 8-1. 
 
Ezért is szeretik az emberek a magyar sportolókat. És ezért nem szeretik a csaló politikusokat. 
 
Bárány Balázs,
országos elnökségi tag