Belföld | földmutyi trafikmutyi
2013. május 12. 12:03

A földmutyi Borsodban

A Magyar Nemzet szokásának megfelelően hazug, hamis cikket közölt egy borsod megyei ellenőrzés kapcsán 

Képviselőként folyamatosan ellenőrzöm és feltárom a fideszes földmutyik sumákságait, ezt tettem Fejér, Veszprém, Baranya és Borsod megyében is. Ennek keretében valóban lefényképeztem egy repcetábla közepén rozoga lábakon álló féltetőt, amely a rajta lévő felirat szerint az elhíresült műkörmös vállalkozó állattartó telepeként működik. A telephely egyébként szerintem nem felel meg egyetlen előírásnak sem, de láthatóan ez a Nemzeti Földalapnál nem számít, csak az, hogy rendes fideszes a nyertes, úgy, mint a trafikoknál.

Elmondtam az újságírónak, hogy a képeket egy útról készítettem. Láttam, hogy van ott két ember, de miután egy másik programra kellett sietnem, és eleget láttam, nem mentem be a kerítésen belülre, hogy beszéljek velük. Nem igaz, hogy menekültem, hogy csikorgó kerekekkel hajtottam el.

A telepen egyébként sem szükséges órákat tölteni ahhoz, hogy lássuk, ez egy összetákolt nyári lak, ahol trágyakezelés nincs, állandó szálláshelynek tehát alkalmatlan. Beszédes, hogy milyen telephelye van a legnagyobb Borsod megyei nyertesnek. A mutyi Borsodban is nyilvánvaló, amelynek részese Szabó Csaba is. A fideszes földmutyik feltárásáról eszem ágában sincs lemondani. Az igazság pedig ki fog derüli, állítson, hazudjon bármit a Magyar Nemzet.

 

Gőgös Zoltán
a Mezőgazdasági bizottság alelnöke