A gazdasági maffia nyíltan szerepet kap az Orbán-kormányban

Az államtitkárrá kinevezett Sonkodi Balázs tételesen számoljon el, kiknek a megkárosításából szedte össze százmilliós vagyonát! Mennyit kaszált azon, hogy nem fizette ki időben a neki dolgozó orvosokat, alvállalkozókat? Valóban abból vannak luxuslakásai a II. kerületben, hogy átverte az oltóanyagot gyártó állami céget? Tényleg az eltitkolt jövedelméből vette a tihanyi nyaralóját?

Sonkodi Balázs államtitkár kinevezése azt üzeni mindenkinek, hogy ez a kormány a gazemberek kormánya, amelyben a gazdasági maffia nyíltan szerepet kap. Erre már akkor figyelmeztettünk, amikor kinevezték fejlesztési miniszternek azt a Seszták Miklóst, aki csaknem 600 cég eltüntetésében segédkezett, és elintézte, hogy offshore hátterű cégek egy informatikai uniós pályázaton 12 milliárd forintot nyerjenek.

Sonkodi Balázsnak és Seszták Miklósnak azonnal el kell tűnnie nem csak a kormányból, hanem a közéletből is! Ha ez nem történik meg, az annak a nyílt beismerése, hogy az Orbán-kormány koalícióra lépett a gazdasági maffiával.

MSZP