mszp.hu | Belföld
2020. március 24. 17:49

A GVH is támogatja az MSZP javaslatát

A GVH is támogatja az MSZP javaslatát
Az MSZP javaslata után már a Gazdasági Versenyhivatal is azt tanácsolja a kormánynak, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel vezessen be hatósági árszabályozást a védőfelszerelésekre és a fertőtlenítőszerekre.

Az már csak a sors fintora, hogy pont egy olyan szervezet erősíti meg az MSZP javaslatát, amely nem vádolható ellenzéki elfogultsággal, hiszen a Fidesz éppen most választotta meg az elnökét alkotmánybíróvá.
 
Az MSZP szerint nem utólag kell bírságolni a brutális árak miatt, hanem eleve meg kell akadályozni az indokolatlan áremeléseket. Éppen ezért itt az ideje annak, hogy Orbán Viktor ismét átgondolja az álláspontját, és végre meghozza a megfelelő döntést.
 
Az iskolák bezárása, a hiteltörlesztési moratórium bevezetése, az e-receptek személyes átvételi kötelezettségének felfüggesztése, a részleges járulékfizetési kedvezmények bevezetése, a végrehajtások és a kilakoltatások felfüggesztése után reméljük, hogy a hatósági ár bevezetésére vonatkozó javaslatunkat is minél előbb megvalósítja kormány.
 
MSZP