mszp.hu
2024. május 07. 19:05

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei listán is az MSZP a megoldás!

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei listán is az MSZP a megoldás!
Jász-Nagykun-Szolnok megyében válassza az MSZP listáját, a 3. számú megyei listát! Szavazzon a szocikra, mert mi valóban a kisemberek érdekében lépünk fel!

Mi megyénkben is kiállunk azért, hogy

  • 350.000 forint legyen a minimálbér és legyen adómentes
  • 160.000 forint legyen a mininális nyugdíj
  • minden nyugdíjas ugyanakkora összegű 13. havi nyugdíjat kapjon
  • valamint 40.000 forint legyen a családi pótlék!

Ha a szocikat támogatja, ezeket a célokat támogatja megyénkben!

Jelöltjeink már bizonyítottak, településük és a megye hozzáértő képviselőiként dolgoznak majd a megyei közgyűlésben, ha megkapják az Önök felhatalmazását!

Jelöltjeink MSZP Jász-Nagykun-Szolnok megyei listáján, a 3-as számú listán!

1. Balogh Béla (Jászberény)

Műszaki és közgazdasági végzettséggel rendelkezik. Gazdasági szolgáltatást nyújtó vállalkozás tulajdonosa és ügyvezetője. Több évtizede vesz részt Jászberény és a megye közéletében. Városi önkormányzati képviselőként és megyei közgyűlés tagjaként több ciklusban kapott bizalmat a választóktól. Jelenleg Jászberény gazdálkodásáért és fejlesztéséért felelős alpolgármestere.

2. Rózsa Endre (Mezőtúr)

Három diplomával rendelkező nyugállományú gimnázium igazgató. 1994-től 2002-ig önkormányzati képviselőként dolgozott, 2002-es és 2006-os parlamenti választáson egyéni győzelemmel jutott be az országgyűlésbe. 2010-től ismét helyi önkormányzati képviselőként, 2019-től megyei képviselőként dolgozik. 2019-ben a mezőtúri Tegyünk Együtt Közösségünkért Egyesület tagjaként választották egyéni önkormányzati képviselőnek.

3. Kántor Lajos (Túrkeve)

Túrkevén nőtt fel, majd a Miskolci Egyetemen Vegyipari Gépészmérnöki, Hegesztőmérnöki és Hegesztő Szakmérnöki diplomát szerzett. Túrkevén alapított családot, ott is dolgozik, mint hegesztési felelős.  Három évig tanított a „Ványaiban”, mint szakoktató és osztályfőnök. Családjával Túrkevén képzeli el a jövőjét, és bízik abban, hogy gyermekei is részesülhetnek abban, amiben Ő és kortársai, tanulhatnak, sportolhatnak, zenélhetnek, s ha választásuk arra esik, helyben járhatnakgimnáziumba.

4. Pravda Julianna (Nagykörű)

1975-től 2000-ig Nagykörű egyedüli népművelője, később a helyi Művelődési Ház intézményvezetője volt.Nevéhez fűződik a településen az úgynevezett 24 órás vetélkedő (elméleti, ügyességi, művészeti témában) szervezése kicsik és nagyok részvételével. A vetélkedők aktív résztvevője mind a mai napig, ugyan ma már nem 24 órás a rendezvény - mégis nagy sikernek örvend a település lakossága körében.1990-től képviselő Nagykörűben, 34 éve tagja az Ügyrendi Bizottságnak és 20 éve pedig a Kulturális és Idegenforgalmi Bizottságnak.

5. Szabó Lajos (Jászapáti) 

A MÁV FKG Kft. gépészeti irodavezetőjeként ment nyugdíjba, ahol negyven évet dolgozott, mellette aktívan focizott és sikeres edzője volta városi egyesületnek. Az önkormányzati munkában részt vesz a rendszerváltás óta, ahol képviselő és polgármester is volt. Polgármestersége alatt megújultak a városi közintézmények és az infrastruktúra. Felújították a gimnáziumépületét, kollégiumot. Dolgozott a megyei önkormányzat különböző bizottságaiban is.

 

További megyei és országos jelöltjeinket keresse a https://jeloltkereso.mszp.hu oldalon!