mszp.hu | Belföld
2015. március 18. 15:22

A Jobbik ne bojkottálja valódi szándékainak kimondását!

A választókat megtévesztő, rasszista Jobbik hazudozással próbálja leplezni, hogy valójában a Fideszt segíti: az MSZP ugyanis nem bojkottál egyetlen civilizált sajtóterméket sem.

A valóság az, hogy a Jobbik nem ellenzéki párt, csak annak álcázza magát. Ha szerintük az emberek megérdemlik a hiteles tájékoztatást, álljanak ki, és mondják el: miért segíti a Jobbik a szavazataival a Fidesz kétharmados többségének fenntartását? Miért lettek hirtelen oroszbarátok?  Mit kapnak ezért cserébe?

Tájékoztasson a Jobbik, hogy nyugdíjas emberek megölése kapcsán miért örült a politikai haszonszerzésnek Sneider Tamás alelnökük, amikor azt mondta: „Nagyon feljött a Dunántúl hál’ Istennek, mert jönnek a cigánybűnözők és gyilkolják az idős embereket”? Miért barátkozik a Jobbik alelnöke a védelmi pénzeket szedő Betyársereggel?

Azt is hitelesen elmagyarázhatnák, miért köpött bele Kulcsár Gergely Jobbikos képviselő egy holokauszt emlékműbe? Miért írta azt, hogy ettől megjött a kedve folytatni azt a munkát, amit az ősei nem fejeztek be? Ennek a „munkának” a folytatásaként kiket lőne ma a Dunába a Jobbik?

Várjuk a cuki válaszokat!

Lukács Zoltán
az MSZP alelnöke, frakcióvezető-helyettes