2012. április 13. 10:49

A KDNP a saját portáján sepregessen hazugság és hazaárulás terén

Az MSZP visszautasítja a KDNP felháborító vádjait és megvédi a magyar nemzet védelmében és az országunk demokráciájának megőrzése érdekében dolgozó EP-képviselőit. Felhívjuk a nem létező, Fidesz bábpártjaként önmagát 2006 óta egyszer sem megmérető KDNP figyelmét, hogy nem az MSZP kormányzása alatt jutottunk oda, hogy a világ elhatárolódik a magyar kormánytól. Ennek minden politikai és gazdasági hátránya a Fidesz és szimbiótapártja, a KDNP bűne, amit a köznyelv nemzetárulásnak, hazaárulásnak nevez. Értjük, hogy a hazugok, csalók szégyellik bűnüket, s mivel nem merik vállalni, ezért igyekeznek másokra kenni azt. Nem fog sikerülni, mert már mindenki átlát rajtuk itthon és külföldön egyaránt.

A ”hazudni, hazudni, hazudni” pont a Fidesz-KDNP jellemzője, akik igazságos teherviselést, megvédett nyugdíjakat, egymillió új munkahelyet, javuló gazdaságot, ingyenes oktatást, javuló és vizitdíjak nélküli egészségügyi ellátást, két hét alatt rendet, radikális nagyarányú adócsökkentést, az ingatlanadó eltörlését, bezárt vasútvonalak megindítását, minden faluba egy iskolát, és még számtalan dolgot ígértek, amiből nem lett semmi.

Egy olyan párt mer hazugsággal vádolni másokat, amely egy szóval sem tiltakozott, amikor pártszövetségesük vezetője, Orbán Viktor felvállalta, hogy a szavai és a tettei nincsenek köszönő viszonyban.

Olyan párt meri hazaárulónak nevezni az ellenzéki képviselőket, amely egy szóval sem tiltakozott, amikor az ország elleni segítségnyújtás megvonását kérte Orbán Viktor. Ilyen lépésre még egyetlen magyar párt képviselője sem vetemedett Európai Parlamenti képviseletünk alatt.

Olyan párt mer erkölcsről beszélni, amely megszavazta azokat az intézkedéseket, melyek döntéseivel, törvényalkotásával saját nemzete polgárainak jogait, szabadságát csorbította. Emlékeztetnénk a sztrájkjog, a munkavállalói jogok, az indoklás nélküli elbocsátás, az egyházak jogainak elvételével a vallásszabadság, és számtalan állampolgári jog megkurtítására, a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások elrablására és eltőzsdézésére, a szakszervezeti jogok csorbítására és még számtalan egyéb nemzetellenes cselekedetre.

Az MSZP visszautasítja, hogy egy ilyen párt merje hazaárulóknak minősíteni azokat a szocialista EP-képviselőket, akik a magyar nemzet érdekében, a demokrácia védelmében, polgáraink szabadságjogainak, hazánk megbecsülésének érdekében áldozatvállaló munkát végeznek! Képviselőinket minden politikai erővel megvédjük az ilyen nemtelen támadásokkal szemben.