Belföld | Hoffmann Rózsa KDNP hazugság
2013. március 05. 11:49

A KDNP közleményére

Az MSZP-re az a KDNP támad hazugságot emlegetve, amely a Fidesszel együtt többek közt egymillió új munkahelyet, vagy épp a magánnyugdíj-vagyon megvédését hazudta be az embereknek. Amely három éve azt hazudja, van mögötte társadalmi támogatás

Orbán fiókpártja képtelen belátni, hogy a magyar média meghatározó hányada a Fidesz Zrt. kezében van. Az MSZP éppen ezért nem tudja és nem is akarja manipulálni se a fideszes, se a pártsemleges médiumokat.

A "nemzetközi proletár-internacionalizmusról" pedig kérdezzék meg az MSZMP volt tagját, a KDNP nagyformátumú politikusát, Hoffmann Rózsát, mert bármily meglepő is lehet a kereszténydemokrata nevet viselő pártnak, de az MSZP vezetőségében már nincs erre megfelelő személy. Ha ő esetleg éppen nem elérhető, akkor a kormány tagjai közt találnak éppen elég volt MSZMP pártembert, akik segíthetnek a kérdésben, így Martonyi Jánost, Pintér Sándort, Fónagy Jánost, vagy épp az új jegybankelnököt, Matolcsy Györgyöt.

A KDNP-nek három éves kormányzásukat látva üzenjük, amennyiben támad végre egy értelmes gondolatuk, azt írják bele a közoktatási vagy felsőoktatási átalakításnak nevezett totális csődbe.

Magyar Szocialista Párt