MTI/mszp.hu
2011. november 05. 14:15

A kecskeméti szocialisták a városrendezési bizottság összehívását kezdeményezik a városközpontban folyó munkálatok miatt

Az MSZP kecskeméti szervezete a városrendezési, városüzemeltetési és környezetgazdálkodási bizottság összehívását kezdeményezi a város központjában a Rákóczi úton megkezdett felújítási munkálatok miatt.

Az MSZP helyi elnöke, aki egyben pártja önkormányzati frakciójának vezetője, hangsúlyozta: az ott lakók és az üzletek tulajdonosai panaszkodnak, mert teljes hosszában lezárták az út egyik oldalát a járda kivételével, ezért az ingatlanjukat nagyon nehéz megközelíteni, és bonyolultabbá vált az áruszállítás is.

"A bizottság társelnökeként javasolni fogom, hogy a jövő héten tartsunk rendkívüli ülést, amelynek témája a Rákóczi út revitalizációjával kapcsolatos problémák felvetése és megoldása lesz" - mondta Király József.
 
A sajtótájékoztató helyszínén megjelenő néhány képviselő és párttag ezután a magával hozott szerszámokkal azt szemléltette, hogy el tudnák bontani a kordont, de az akciót csak figyelemfelkeltésnek szánták.